Ruisrock 2015

Ihan mahtava viikonloppu takana! Ensimmäinen Ruisrock ylitti kaikki odotukset niin kelin, seuran kuin esiintyjienkin puolesta :) Kaikessa ihanuudessaan viikonloppu oli myös aika rankka kokemus ja nyt täällä kirjoitteleekin väsynyt rokkailija. Antaa siis kuvien puhua puolestaan, sillä juuri nyt päässä ei pyöri yhtään mitään :D
Ruisrockin festarialueelle siirtyminen ei ole mitenkään maailman yksinkertaisin juttu, sillä samalle alueelle on pyrkimässä 35 000 muutakin juhlijaa. Me ratkaistiin ongelma pyöräilemällä hieman yli 10 kilometrin matka molempiin suuntiin - sehän kävi treenistä ;) Ihan ongelmitta ei sentään selvitty, sillä ensimmäisenä päivänä pyörien ajokuntoon saaminen vei varmaan tunnin :D Ekana iltana tehtiin myös se virhe, että oltiin alueella ihan loppuun asti (koska Ellie <3) ja jumituttiin ihan hirveään ruuhkaan. Tokana iltana oltiin jo vähän fiksumpia ja lähdettiin ennen loppusointuja. 
Helle teki festareista ihanat, mutta myös vaaralliset. Nestetasapainosta piti pitää huolta, vaikka osalle vesipisteistä oli kuulemma hurjat jonot... Onneksi pidin lauantaina hattua päässä, sillä muuten olisi auringonpistos voinut iskeä salakavalasti. Helteessä on myös se huono puoli, etten itse tunne nälkää lainkaan ja saatan unohtaa syömisen kokonaan. Onneksi saatiin lopulta ihan superhyvää pitsaa, vaikka kaikkia vähän pyörryttikin jo jonossa :D
Asuvalintoihin olin molempien päivien osalta oikein tyytyväinen, vaikka todistetusti kaikki festarikliseet löytyivät päältäni. Ekana päivänä mentiin tällä pitsimekolla, lyhyellä farkkutakilla sekä tiimikukkapannoilla. Tokana päivänä luotin puolestaan farkkushortseihin, pitsipaitaan, kimonoon ja lierihattuun. Birkenstockit olivat ihan loistavat festarikengät ja palvelivat uskollisesti molempina päivinä! Kuvissa muuten vilahtavat uudet hiuksetkin, joista varmasti lisää kuvia vielä tulossa ;)
Käytiin tänään vielä brunssilla ihanassa Tiirikkalassa, josta olenkin kirjoittanut täällä. Nyt röhnötän jo kotisohvalla ja katson Orange is the new blackiä :D Näillä voimin siis uuteen viikkoon! Arvon huomenna arvonnan voittajan, eli vielä voi osallistua puoleen yöhön asti :)

Translation: Ruisrock was awesome!!!

Emmi
You may also like:

6 comments

 1. Ihan mahtavia festarifiiliksiä!! Näytät niin iloiselta ja tunnelma hauskalta! :) oon itse rokkaillut Ruissalossa vaan kerran vaikka Turussa asuin, ja oli se kyllä hauskaa mut niin väsyttävää...! :D mietittiinkin täällä et huikeet ilmat te rokkailijat saitte :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos! Mietin jo, onko noloa hehkuttaa näin paljon, mutta oli ihan huikeaa :D Tosin väsyttävää todellakin - tuntuu, etten ole vieläkään herännyt tähän viikkoon... Ilmat oli kyllä huikeat, mutta missäs ne nyt on? :(

   Delete
 2. Ihania kuvia!!! Ja hitsi että olikin niin kivaa!!:))) Millä järjellä me törmättiin?! Kun tuntui että ketään ei meinannut löytää vaikka kuinka yritti etsiä!:D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niinpä! Ei mitään järkeä, kuinka huikeaa oli! :D Ja pieni sattuma tosiaan törmätä siellä tuhansien ihmisten keskellä! ;)

   Delete
 3. Anonymous7/7/15 20:14

  Eii, mä olen niiiin kade! Jouduin jäämään Helsinkiin ja harmitti ihan hirveesti kun näin kaikki artistit mitä oli menossa. Nyt viikonlopun jälkeen on harmittanut tuplasti enemmän, kun on nähnyt kuvia kaikilta paikan päältä olleilta :P Ens vuonna on kyl pakko päästä!

  t. Kelli

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eikä, ensi vuonna tuut sitten varmasti mukaan! :) Onneksi näitä kesätapahtumia riittää, itse pohdin jo Flow-festeille osallistumista... Tänä vuonna oli harvinaisen hyvät kelit, mikä varmasti nosti porukan fiilistä entisestään! :)

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.