Lemon yellow

Käytän aika vähän värikkäitä vaatteita, mutta kesällä tulee onneksi tsempattua värien kanssa. Keltainen on yksi lempiväreistäni niin treenivaatteissa kuin muussakin pukeutumisessa. Tämän Mangon sitruunankeltaisen paidan löysin Stockan alesta jokin aikaa sitten ja siitä on tullut jo yksi luottovaatteistani. Töissäkin se on kerännyt kehuja kesäisestä olemuksestaan :)


Pellavajakku on ihan supervanha, mutta silti vielä ihan kiva. Minulta puuttuu tällä hetkellä kokonaan valkoinen jakku, jonka olisin mieluummin ottanut tähänkin asuun keltaisen paidan kaveriksi. Valkoinen bleiseri on ollut etsinnässä jo pitkään, mutta tarpeeksi kivaa ei ole löytynyt. Yksi tosin on postissa matkalla, joten toivotaan, että tärppäisi :) 


Blazer KappAhl / shirt Mango / pants Zara / flats H&M / bag MK
watch Guess / jewelry MbMJ / sunglasses Ray-Ban* 


Otettiin näitä kuvia Janican kanssa pienessä rinteessä ja todettiin molemmat, ettei kuvausperspektiivi ollut ihan ihanteellinen, sillä ainakin omat jalkani näyttävät superlyhyiltä :D Tai sitten se johtuu noista oudon mittaisista lahkeista, who knows. Oltiin matkalla töihin, joten ei viitsitty jäädä viilamaan kuvia, vaikkei nyt ihan pitkäsääriefektiä näihin saatukaan ;)

Translation: I wear bright colors rarely but this lemon yellow shirt is one of my favorites! 

Emmi

*giveaway from Sunglasseshop
You may also like:

6 comments

 1. Keltainen on väri, joka jakaa mielipiteitä ja joka ei sovi kaikille. Kuulun itse molempiin kategorioihin. Ok, keltainen on ihan kiva väri, mutta se ei ole mua varten... Sulle se sen sijaan sopii oikein hyvin! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Totta, varmasti jokainen kirkas väri vähän jakaa mielipiteitä :) Itse olen tosi tarkka keltaisen sävyn suhteen, sen pitää olla juuri tämä sitruunankeltainen ;)

   Delete
 2. Keltainen on kyllä munkin ihan lemppari, se on niin kesä! Vitsit on kyllä kiva toi sun uus lyhentynyt tukka!!<3 Munkin olis kyllä aika tehdä tälle omalle reuhkalle taas jotain mutta kun en saa aikaiseksi :/ Kyllä mää nyt lomalla meinaan ryhdistäytyä ihan kaiken suhteen!! ;) (toivossa on hyvä elää,heh)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niinpä, keltainen on kyllä niin kiva kesäväri! :) Hih, tää on kieltämättä aika näppärä malli, kun menee vielä kiinnikin helposti! Kyllä lomalla kelpaa ;) Terveisin kateellinen kesälomaton :D

   Delete
 3. Aivan ihana asu ja super kiva tuo keltainen paita <3 :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos Mona! <3 Tuo paita on tosiaan kiva piristysruiske "hieman" värittömään vaatekaappiini :D

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.