CaseApp giveaway

Koittipa se kaunis päivä, kun pääsen toteuttamaan blogini ensimmäisen arvonnan! Ihan mitä tahansa tuotetta en teille arpoisi, mutta näitä CaseAppin tuotteita voin kyllä suositella käsi sydämellä. Kurkataanpa lähemmin :)


Ensinnäkin CaseAppilla ollaan jonkinlaisia ajatustenlukijoita, sillä sain heiltä yhteistyöpyynnön juuri, kun sain käsiini uuden puhelimeni ja pohdin kovasti erilaisia suojakuorivaihtoehtoja. Kyseessä on yritys, joka tekee kustomoituja suojakuoria sekä puhelimiin että iPadeihin ja lisäksi tarroja eri laitteisiin. Toisin sanoen saat itse suunnitella omat kuoresi tai tarrasi, ja näin ollen luoda persoonallista otetta elektroniikkalaitteisiin. Itse kun olen tätä valtavirran mukana kulkevaa Apple-kansaa, niin on kiva, että ne omput erottuvat jotenkin muiden vastaavista :D


Sainkin yhteistyön merkeissä tehdä omat kuoreni ja se kävi erittäin helposti caseapp.com-sivuilla. Olen sen verran mielikuvitukseton, että valitsin pohjaksi yhden sivuilta löytyvistä valmiista designeista. Yritin kyllä kovasti keksiä jotain omaperäisempää, mutta marmorikuvio houkutteli vain liikaa, no can do :D 

Halusin kuitenkin jotain persoonallista kuoriin, joten liitin niihin omat nimikirjaimeni. Yksi pieni miinus täytyy antaa siitä, että sivustolla oli vielä aika vähän fonttivaihtoehtoja. Toki olisin voinut tehdä esimerkiksi Photoshopilla kuvan juuri haluamallani fontilla ja liittää sen sitten kuoriin. Tällä kertaa en jaksanut nähdä vaivaa, vaan valitsin lähinnä itseäni miellyttävän fontin, johon näin jälkikäteen olen ihan tyytyväinen :)


Ekstrapisteet lähtevät tuotteiden laadusta. Printtausjälki on todella laadukasta ja tuotteet tuntuvat hyvältä käytössä. Erityisen tärkeä itselleni on puhelimen kuori, sillä puhelin on kuitenkin kovassa käytössä päivittäin. Tämä mattapinta miellyttää silmää ja on lisäksi hyvä kädessä. Ei yhtään liian liukas, toisin kuin puhelin ilman suojaa :) CaseAppin sivuilta saa muuten tilattua myös ekstravahvat kuoret, jos haluaa lisäturvaa puhelimelle.


Myönnetään, että nämä mallit miellyttävät erityisesti visuaalista silmääni, vaikka toki suojauskin on tärkeää. Haluan myös jonkun teistä ilahtuvan yhtä paljon, joten arvon yhden lahjakortin CaseAppille. Lahjakortilla saa itse suunnitella haluamansa kuoren valikoimasta, jonka löydät täältä. Arvontaan voit osallistua kommentoimalla tähän postaukseen tämän viikon loppuun asti, eli 5.7. mennessä. Muistathan jättää sähköpostiosoitteesi mukaan kommenttiin! Olisin myös kiitollinen, jos seuraisit blogiani Bloglovinissa, mutta arvontaan osallistuminen ei sitä edellytä. Onnea arvontaan! :)

Translation: I was lucky to get these amazing products from CaseApp that offers custom cases and skins for many devices. I am happy to give away one gift voucher that allows you to design your own custom iPhone case or some other case! You can be the lucky winner by commenting on this post by 5.7. Remember to leave your email address, too. In addition, I would be very grateful if you could follow my blog on Bloglovin. Good luck! :)

Emmi

CaseApp-tuotteet saatu blogin kautta / CaseApp products gifted
You may also like:

22 comments

 1. Anonymous1/7/15 07:58

  Oih vähänkö kiva arvonta, ehdottomasti mukana ja seuraan myös Bloglovinissa ^_^

  Pauliina.K
  Pauliina.kaario@gmail.com

  ReplyDelete
 2. Todella kivan kuorivaihtoehdon löysit. :) Mukana arvonnassa.

  ReplyDelete
 3. Oi, kiva arvonta! Hyvältä näyttää uudet kuoret! :)

  lasalmihe@gmail.com

  ReplyDelete
 4. Karoliina1/7/15 09:23

  Pakko osallistua, näitä CaseAppin tuotteita on tullut ihasteltua monissa blogeissa! :) Olen maailman huonoin kommentoimaan blogeihin, mutta sinunkin blogiasi olen seurannut jo monta kuukautta! Etenkin tykkään kauniista kuvistasi sekä tavastasi kirjoittaa, blogisi tuntuu siltä että sitä kirjoittaa oikea ihminen (jos ymmärrät mitä tarkoitan!) :) Ja Bloglovinissa aloin seuraamaan heti kun Blogilista lopetti toimintansa :)

  -Karoliina

  karoliina_ahonen@luukku.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos ihanasta kommentista! <3 Lämmittää mieltä kuulla, että blogini on helposti lähestyttävä ja sen takana tosiaan ihan tavallinen tallaaja kirjoittelee :)

   Delete
 5. Mukana arvonnassa ;)

  nennuu@hotmail.com

  ReplyDelete
 6. Ihanat kuoret!! Ja itse seuraan Bloggerin kautta :) vennanblogi@gmail.com

  ReplyDelete
 7. Mukana ollaan ja seurailen Bloglovinin kautta :) suvismia@hotmail.com

  ReplyDelete
 8. Kuoret tulisivat kyllä tarpeeseen. Olen oman puhelimeni takakuoren saanut sotkettua kulmien kestovärillä sekoiteltuani sitä vähän huolimattomasti. Äiti onkin varoitellut, ettei se väri lähde millään pois jos sitä johonkin lentää, ja oikeassa kyllä oli :D nimimerkillä "entiset valkoiset takakuoret ja lipaston päällys"
  mar.marttinen(at)gmail.com

  ReplyDelete
 9. Ja äh, miksi nämä pitää olla iPhoneille suunniteltuja...? :/

  ReplyDelete
 10. Jaa, katsos vaan, löytyihän sieltä Samsungille, kun paremmin etsi. :D Mutta tiedätkös, onko mahdollista saada kuoret Galaxy S4 Minille...? S4:lle kyllä saa näköjään.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Taitaa saada kuoret vain niille puhelimille, mitkä sivuilta löytyvät :( Olit kyllä silti mukana arvonnassa! :)

   Delete
 11. Anonymous1/7/15 19:40

  Mukana arvonnassa! ihania kuoria ja ihana blogi :)
  nnelllaa@gmail.com

  ReplyDelete
 12. Vau, onpa tyylikkäät kuoret! Kelpaisi mullekin! ;)

  elina.saastamoinen@gmail.com

  ReplyDelete
 13. Kiva arvonta! mukana arvonnassa! :) n.huotari@luukku.com

  ReplyDelete
 14. Tämmöset tulis kyllä tarpeen :) Ja bloglovinissa seuraan!

  viivi.korpela@hotmail.com

  ReplyDelete
 15. Anonymous2/7/15 22:19

  Jee, ihana arvonta! :)

  pikkumyy17@gmail.com

  ReplyDelete
 16. Kuoret tulisi kyllä tarpeeseen, sillä en sellaisia vielä omista! Ihme ja kumma ettei iPhoneni ole vielä 2,5 vuoden aikana vaurioitunut vaikka ihan ilman suojaa ollut :D

  sssannna@hotmail.fi

  ReplyDelete
 17. Mukana! :)
  mmyheartishere@gmail.com

  ReplyDelete
 18. Tulisi kyllä tarpeeseen, sekä iPadini että IPhoneni kaipaisivat lisäsuojaa :)
  Valitsisin luultavasti tuon saman marmorikuvion!

  h_lo(ät)netti.fi

  ReplyDelete
 19. Kyllä kelpaisi, mukana arvonnassa! pussikarhu(at)luukku.com

  ReplyDelete
 20. Kiva arvonta, osallistun. Tosi kauniit kuoret olet valinnut itsellesi.

  ReplyDelete

© Me Time. Design by MangoBlogs.