Bag crush: Mansur Gavriel

Laukkupohdinnat ovat käyneet täällä kuumina viime aikoina. Kuten ehkä tiedätte, the dream bag, eli valmistumislahjalaukku on vieläkin hankkimatta ja tuntuu, että alan tuskastua koko hommaan. Asiaa ei helpota se, etten ole pariin vuoteen uutta laukkua ostanut ja aikani tähän säästänyt, joten odotukset ovat lievästi ilmaistuna suuret. Tunnen itseni jo ihan idiootiksi, kun asia on kulminoitunut siihen pisteeseen, että mietin tätä laukkuasiaa lähes päivittäin - ihan oikeasti, se on vaan laukku!! :D Ehkä joku muu laukkuihminen ymmärtää, ehkä...?

Yksi unelmalaukku kävikin jo kotona pyörähtämässä, mutta lähti takaisin Italiaan, valitettavasti. Ehkäpä kerron tästä tapauksesta lisää myöhemmin, kun saan asian käsiteltyä loppuun kyseisen tahon kanssa. Joka tapauksessa laukkukiikarit ovat olleet uudella tavalla auki, kun en enää näekään vaan sitä yhtä ja tiettyä vaihtoehtoa - tiedättekö tunteen? Muutama todella vahva ihastus onkin jo tapahtunut ja tässä niistä toinen. Tämä tuskin tulee olemaan se "the bag", sillä valmistumislaukun tulee olla vähän spesiaalimpi tapaus. Tämän näkisin kuitenkin myöhemmin toimittavan tyylikkään arkilaukun virkaa.
Pics: here, here here

Mansur Gavrielin laukkuja on näkynyt monissa jenkkiblogeissa, mutta itse tutustuin vasta nyt tarkemmin heidän valikoimaansa. Merkki on kahden naisen, Rachel Mansurin ja Floriana Gavrielin, New Yorkissa perustama. Laadukkaan oloiset nahkalaukut valmistetaan Italiassa, mutta niiden saatavuus Euroopassa on erittäin heikko. Merkillä on nykyisin myös nettikauppa, mutta kaikki kaupan tuotteet ovat tällä hetkellä loppuunmyytyjä :D Tämä huono saatavuus varmasti kasvattaa merkin hypeä entisestään...

Itse ihastuin laukkujen simppeliin ulkonäköön ja siihen, etteivät ne huuda mitään merkkiä. Kaiken lisäksi laukkujen hinnat ovat erittäin kohtuullisia! Ainakin ennen tulli- ja toimitusmaksuja Jenkeistä. Olen jo jonkin aikaa haaveillut hankkivani joskus Neverfullin mustassa Epi-nahassa, sillä pidin kovasti oman Neverfullini käytännöllisyydestä. Neverfullien hinnat ovat nykyään ihan naurettavan korkeita (tuplat siitä, mitä itse joskus maksoin), joten tämä olisi ehdottomasti fiksumpi vaihtoehto, ja jopa kauniimpi sellainen.
Pics: here (gorgeus blog, btw!), here, here, here

Mansur Gavrielilla on paljon muitakin kauniita laukkuja, mutta itse haluaisin nimenomaan large toten mustalla nahalla ja sisuksella. Heidän bucket bag taitaa olla kuuluisin ja itsellenikin monesta yhteydestä tuttu. Näissä laukuissa on kyllä niin herkullisia väri- ja mallivaihtoehtoja, että toivottavasti ne tulisivat pian paremmin saataville myös Eurooppaan! Saatan matkustaa ensi vuonna Jenkkeihin, joten ehkä sitten viimeistään saan oman kaunokaiseni hyppysiini... ;)
Iskeekö Mansur Gavriel?

Translation: My newest bag crush is this "large tote" from Mansur Gavriel! However, this is probably not going to be my next bag because the availability in Europe is so bad and I have another option in my mind... I would still like to know how you feel about this bag or brand?

Emmi
You may also like:

7 comments

 1. Noi Mansur Gavrielin laukut on upeita, ottaisin mielelläni sellaisen, jos niitä vain saisi... sellaisen mustan bucket bagin. :)
  Toivottavasti löydät mieluisan laukun pian!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Bucket bag on ihana! :) En ole vaan varma, kuinka hyvin se menisi arjessani, joten tote olisi siinä mielessä varmempi valinta :)

   Delete
  2. Ja toivotaan tosiaan, on meinaan taas tämä aamu kiristelty hampaita asian suhteen :D

   Delete
 2. Nyt iski kyllä niinkun metrinen halko. En tiedä miksi, mutta tuo bucket bagin malli on alkanut himottaa viime aikoina :P Ongelmana olis kyllä värivalinta..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on kyllä aivan ihana! :) Ja värivalikoima herkullinen, kieltämättä ;)

   Delete
 3. Anonymous2/8/15 18:45

  Mä tilasin oman bucket bagini Net A Porterista ja olen siihen aivan ihastunut! Suosittelen ehdottomasti. NAP:ille pääsee myös jonotuslistalle kun sinne laittaa sähköpostia, joten kannattaa kokeilla saatavuutta vielä sitä kautta jos laukku himottaa :).

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei kiitos hurjasti, kun vinkkasit! Pitääkin laittaa NAP:ille viestiä heti, kun tämä hankinta tulee ajankohtaiseksi :) Voi sua onnekasta bucket bagin omistajaa <3

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.