All black with shades

Huh, mikä viikko! En tiedä, verottaako viikonloppu vielä, vai masentaako keli ja se, että koko muu toimisto on lomalla, mutta tämä viikko on tuntunut aika tahmealta :D Kokomusta asu käy siis tähän mielialaan oikein hyvin...

Untitled

Leather jacket bySeppälä / top Monki / skirt Lindex / bag Coccinelle / sneakers Converse
shades Ray-Ban (giveaway from Sunglasseshop, here*)

Viimeiset kuvat pitkillä hiuksilla on kuvattu viime viikolla, kun hamekin oli vielä ajankohtainen työvaate. Inspiraation tähän asuun sain mistäs muualtakaan kuin Pinterestistä ja tarkalleen tästä kuvasta. Hameen haluaisin olevan vielä vähän pidempi, mahdollisesti polvienkin yli. Ehkä osittain siksi, että molemmissa polvissani on aika pahat arvet :D

Untitled

Olen vähän huono yhdistämään peililaseja asuihin, mutta kokomustaan nekin käyvät mielestäni oikein hyvin :) Pitääkin ottaa nämä kesälasit nyt aktiivisempaan käyttöön!

Untitled

Tennarit käyvät mielestäni hämmästyttävän moneen, kuten tässä tuomaan kivaa kontrastia tiukalle kynähameelle. Tennari-innostukseni ei ota laantuakseen, joten näpyttelin tällä viikolla Zalandolta uuden parin tilaukseen - osaatteko arvata mitkä? ;) 

Translation: I have to admit that this outfit was totally inspired by this Pinterest pic. Anyway, I like this combination of a tight pencil skirt and casual sneakers a lot! What do you think?

Emmi

Pics: Janica

*mainoslinkki / ad link
You may also like:

4 comments

 1. Anonymous10/7/15 02:42

  Vieläkö sulla olis intoa luopua tosta ihanasta laukusta?? Mä selasin googlesta laukkuja kun on se oma täydellinen musta nahkalaukku edelleen etsinnässä. Ensimmäisenä mä eksyin tänne sun blogin puolelle ja mä rakastuin tohon sun laukkuun saman tein.. olit jollekin vastannu yli vuosi sitten että saattaisit tästä laukusta luopua, vieläkö se olisi mahdollista? Mulla on vaan opiskelijabudjetilla pakko pitää raja vajaassa 200 eurossa laukun suhteen, joten taitaa jäädä haaveilun puolelle tämä.. Ihanan laukun oot jokatapauksessa itelles hommannu ja tosi kivan olonen blogi muutenkin, mulle ihan uusi tuttavuus!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moikka! Kiva kuulla, että olet löytänyt tänne ja että laukku miellyttää :) Olen itse asiassa juuri ostamassa uutta mustaa laukkua (kuten olin jo vuosi sitten, mutta vähän venähtänyt tämä ostoprosessi, hups...), joten periaatteessa voisin harkita tästä luopumista. Varsinkin, kun haaveissa olisi vielä eräs toinenkin musta peruslaukku ;)

   Tätä laukkua on käytetty tosi paljon ja siinä on käytön jälkiä. Jos silti kiinnostaa, niin laita ihmeessä sähköpostia (afrenchdaydream(at)gmail.com), niin keksitään joku kiva sopuhinta ! :)

   Delete
 2. Tosi kiva asu, valkoiset tennarit tuo hauskan piristyksen. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Erika! Itsekin pidän kovasti juuri tennareista tämän asun mielenkiintoisena yksityiskohtana :)

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.