Viime viikkoa kuvina

Pari viime viikkoa olen ollut yllättävän aktiivinen kuvailujen suhteen. Suurin syy tähän on varmaankin se, että siirryin kuvaamaan kokonaan manuaalilla ja olen innostunut kuvailusta ihan uudella tavalla! Kukaan muu tuskin huomaa eroja kuvissa, mutta itse koen vihdoin ottaneeni askeleen eteenpäin kameran käsittelyssä. Olen jo pitkään halunnut uutta kameraa, mutta ostos saa todennäköisesti odottaa vielä jonkin aikaa... Siihen asti on kiva huomata, että myös omasta kamerasta voi löytää täysin uusia puolia!
 

Toinen puoli onkin sitten kuvien organisointi johonkin pilvipalveluun, sillä olen ihan varma, että oma vanha Macbookini hajoaa hetkenä millä hyvänsä. Toisekseen menetin hermoni Bloggerin tavalle vääristää kuvien värit, tähän asti kun olen aina ladannut blogikuvat tänne. Siirryin nyt toistaiseksi Flickriin, mutten ole aivan varma meidän yhteiselosta, joka alkoi aika riitaisissa merkeissä. En meinaan saa kuvia sieltä jaettua tänne Bloggeriin muuten kuin HTML-koodin kautta... Noh, en viitsi sen enempää tylsistyttää teitä teknisillä ongelmillani :D

Kaikki muu tuntuukin tällä hetkellä rullaavan aika mukavasti omalla painollaan: töissä on kivaa, treenit TFW:llä ihan mahtavia ja kesä vaan jaksaa innostaa kaikin puolin. Helsingistä ei helposti tekeminen lopu kesken, joten vapaa-aikakin on täyttynyt kaikella kivalla puuhastelulla...


Viime keskiviikkona tapasin meidän viime vuoden Lonna-jengiä kivan illanvieton merkeissä. Mukaan pääsivät tällä kertaa Eveliina, Janica, Lili, Jonna, Ida sekä Anne, jota en ollutkaan ennen tavannut. Oli jälleen hauska ilta, vaikka lokaatioksi valikoitunut Michel tuotti tällä kertaa pienen pettymyksen. Tarjoilu oli aikamoista säätämistä, enkä voi erikoisemmin omaa salaattiani kehua. Harmi, sillä viime kerta oli huomattavasti mielekkäämpi kokemus!


Kuvan burgerit ovat puolestaan ihan omasta keittiöstä, jossa häärimme lauantaina, kun saimme ystäväpariskunnan vieraaksemme. On niin kiva tehdä vähän jotain erikoisempaa! Näihin tartar-avokado-purilaisiin voisin jakaa reseptin teillekin, jos vaan kiinnostaa? Söin muuten tajuttoman hyvää ruokaa myös perjantain piknikillä yhdessä työkavereiden kanssa. Pitääkin udella vielä kerran, mistä hyvät ruuat oli tilattu ;)


Kaupungilta tarttui eilen mukaan tällainen kesäkimono - nyt enää tarvitaan se kesä!

Emmi
You may also like:

8 comments

 1. Kauniita kuvia! Hampparit näyttää herkullisilta, vaikken lihaa syökkään. :P
  Vitsi täällä on hakusessa kimono, toi sun ostama näytää tosi kivalta! Kimonoista tulee mieleen juuri sellainen rento kesälookki... sitä odotellessa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Janica! :) Mäkin ihastuin näihin kimonoihin ja tämä käveli Stockalla vastaan vielä alennuksen kera. Ei ollut siis suuri sijoitus ja näen jo itseni rannalla tähän kääriytyneenä ;)

   Delete
 2. Flickrn kautta olen minäkin siirrellyt jo pari vuotta, html:n kautta. Mun mielestä kuvat tulee siten paljon tarkempina, ja äkkiä siihen koodiin tottuu :) ihanan näköinen kesäviikko sulla ollut meneillään <3 noihin burgereihin todellakin ohje!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla, meinasinkin jo pyytää sultakin apua, kunnes löysin sen html-ratkaisun :D Ohje on tulossa kyllä! Tein itse asiassa pääruuaksi yhtä juttua sun blogiresepteistä ;) Mutta niistä lisää pian!

   Delete
 3. Joo, ehdottomasti tartar-avokadohampparin ohje tänne, kiitos! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tulossa on! :) Muistaakseni et pitänyt raa'asta lihasta? Tämä on kuitenkin tosi herkkua, vaikkei lihaa kypsennetäkään :)

   Delete
 4. Hehe, mä just mun blogitauon aikana siirsin kaikki kuvat koneelta Flickriin ja opettelin miten sieltä siirretään kuvat blogiin.. Nyt on pari postausta tehty sitä kautta mutta ei se nyt kovin luontevaa vielä ole.. Mutta ehkä se tästä ;-) lähti vaan niin hermot kun oma kone valitti koko ajan että kovalevy on täynnä ja raivostuttavan hidashan se oli myös johtuen juurikin kuvien jäätävästä määrästä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep, sama ongelma täällä vieläkin! Jotenkin se Flickrin käyttäminen ei ole yhtään luontevaa ja tuo vaan ylimääräisiä välivaiheita :D Mutta ehkä se tästä... Ajattelin ruveta tallentamaan kuvat suoraan Photarista Flickriin, kunhan vaan totun siihen :) Saa koneen kovalevy vähän hengähtää.

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.