Kesähaaveita

Rakastan erilaisia listoja, joten teen mielelläni "ostoslistoja" näin visuaaliseen muotoon :) Kevään ostoslistalta olen onneksi saanut hankittua tärkeimmät jutut, ja toisaalta listan avulla välttänyt hutiostokset. Nyt onkin aika siirtyä kesän toiveisiin ;)

Olen onneksi hankkinut jo jonkin verran juttuja kesäksi, mutta joitakin juttuja vielä toivoisin löytäväni. Esimerkiksi täydelliset boyfriend-farkut - voisiko joku vaan heittää ne eteeni ilman, että joudun ravata kaupoissa sovittamassa? :D Vaikka suosin nettishoppailua, niin farkut pitää melkeinpä aina sovittaa, valitettavasti.
laukku Prada / aurinkolasit Ray-Ban / farkut s.Oliver Denim / bleiseri Modström
sandaalit Buffalo / kuva täältä

Ostoslistan teossa auttoi jälleen Pinterestin kesäinspistaulu. Ensimmäiseen kollaasin hahmottelin hieman klassisempaa kokonaisuutta, joka housut vaihtamalla kävisi myös töissä. Työvaatevarastoni oli vielä hetki sitten aivan järkyttävällä mallilla, mutta onneksi sain tänään helpotusta asiaan löytämällä peräti kahdet kivat työhousut Zarasta. En tosin oikein ymmärrä Zaran housujen lahjepituutta, joka on jotain todella mystistä? Ehkäpä pääsette pian todistamaan nämä kummajaiset asukuvissa!

Valkoinen pidempi bleiseri on ollut ostoslistalla pitkään, mutta vielä tarpeeksi hyvää ei ole löytynyt. Vaaleaa kokonaisuutta on hyvä täydentää mustilla asusteilla, enkä voinut vastustaa kiusausta laittaa Pradan unelmalaukkua osaksi asua ;) Valmistujaislaukun hankkiminen on pian ajankohtaista, mutta olen vieläkin vähän kahden vaiheilla... Olen nyt lukenut kauhutarinoita Pradan laatuongelmista, joten katsotaan, mihin tässä lopulta päädytään. Tarve siistille työlaukulle olisi kuitenkin polttava!


reppu Adidas Originals / shortsit Hilfiger Denim / paita s.Oliver / sandaalit Birkenstock /
kuva täältä

Oma pyöräni on syksyn jäljiltä vieläkin huoltamatta ja olenkin salaa haaveillut city-pyörästä. Kuinka kivaa olisikaan pyöräillä töihin kaikessa rauhassa ja maisemia ihastellen? Pyörän selässä laukku on hankala ratkaisu, joten reppu olisi aika ehdoton. Minulla on pieni kammo reppuihin, mutta täytyy myötää, että Adidaksen mallit ovat alkaneet miellyttämään silmääni... Harmi, että kollaasin kaunis reppu on joka puolelta loppuunmyyty, mutta esimerkiksi tämä voisi toimia yhtälailla - kuinka kätevää, kun repussa on myös oma tasku läppärille!

Farkkushortsit sekä pellavaiset teepaidat ovat mahtavia kesähelteillä. Tilasin juuri muutaman pellavapaidan Mangosta, mutta tsekkasin pesuohjeet vasta kotona ja paitoja ei saakaan laittaa pesukoneeseen :D Mitä tästä opimme - tsekkaa pesuohjeet etukäteen! Ehkäpä kokeilen hienopesua kuitenkin...? Terveisin maailman laiskin käsin pesijä. Teidän kommenttien rohkaisemana tilasin myös omat Birkestockini tässä vähän kapeammassa lestissä. Nekin siis tulossa asukuviin ;)

Näiden perusjuttujen lisäksi suunnitteilla on koota asua festareille, mutta taidan jättää sen omaksi jutukseen. Festareille haluaisin ainakin kesähatun ja jotain pitsistä... Yksi pitsimekko jo löytyykin, siitä asukuvia seuraavaksi! ;)

Emmi

sisältää mainoslinkkejä
You may also like:

Post a Comment

© Me Time. Design by MangoBlogs.