Juhannusterkut

Meidän juhannus sujui mukavasti mökillä, mites teidän? Olette ehkä jo kyllästymiseen asti nähneet mökkikuvia blogeissa, mutta pakko jakaa vähän kesätunnelmia tännekin. Kelit olivat tällä(kin) kertaa epävakaiset, muttei se menoa haitannut. Tulipahan ladattua akkuja sisätiloissa oikein kunnolla! Valokuvaaminen ei sateen vuoksi jaksanut innostaa, mutta uudessa puhelimessani on hämmästyttävän hyvä kamera - nämä kuvat tosin ovat jo muutamaan kertaan muokattuja, mutta eiköhän niistä tunnelma silti välity.
Tänä vuonna meillä oli mahdollisuus nähdä oikea kokko, harvinaista herkkua! En edes muista, milloin olisin viimeksi nähnyt kokon? Samalla tuli mutusteltua muurinpohjalettua autenttisissa maisemissa. Kotimatkalla kävin keräämässä luonnonkukkia seitsemässä eri sortissa, mutten uskaltanut laittaa niitä tyynyn alle ;)

Siihen on muuten syynsä, miksen koskaan kuvauta itseäni mökillä - mökillä kuuluu olla ilman meikkiä ja ulkonäkömurheita. Ihokin saa välillä vähän hengittää. Juhannuksen outfit on koostunut lähinnä ikivanhoista abiverkkareista, crocseista ja toppaliivistä (jep, kesäkuussa...), se siitä bloggaajan glamourista :D
Lauantaina käytiin tekemässä pieni juoksulenkki vesisateessa - eikä haitannut yhtään kastua ja rypeä mudassa. En tiedä, johtuiko viikonlopun ruokatankkauksesta, mutta juoksu kulki hämmästyttävän hyvin ja samalla tuli testattua uusi valmistujaislahjanikin, nimittäin Polarin M400-sykemittari. Sain sen poikaystävältä lahjaksi, kiitokset vielä sinne :) Sykemittari toimii samalla aktiivisuusmittarina ja olen jo vähän koukussa siihen. Mittari jopa muistuttelee, kun on istunut liian kauan paikoillaan ja on aika tehdä pieni kävelylenkki - ei siis huono idea ollenkaan.

Kohta on aika suunnata taas kotia ja uutta viikkoa kohti! Hieman kauhistuttaa ajatus, etten saa tänä kesänä lomailla ollenkaan, mutta onneksi viikonlopuille on kuitenkin tiedossa kaikkea kivaa ohjelmaa :)

Emmi
You may also like:

2 comments

  1. Ah, tuli ihan mökkijuhannusta ikävä... Siitä on ihan liian kauan aikaa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mökki on kyllä aika täydellinen paikka juhannuksenviettoon, sateesta huolimatta :) Kiva päästä hetkeksi pois täältä kaupungin hulinasta!

      Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.