Etsitään: tyllihame

Hei te ihanat, tarvitsisin nyt apua! Pähkäilin valmistujaismekkoani jo täällä, mutta yhtäkkiä sain uuden pakkomielteen: midimittaisen ja A-linjaisen (tylli)hameen. Olen jo jonkin aikaa katsellut Pinterestissä ja blogeissa liehuvia hameita midimitassa. Uskon, että tällaisen hameen voisi yhdistää sekä arki- että juhlapukeutumiseen :)

Ainoa ongelma tässä on se, että tarvitsisin hameen ja ensi keskiviikoksi, jos mielisin sen valmistujaisjuhlaani laittaa. Yleensä turvaudun nettikauppoihin, mutta tällaisella aikataululla se ei enää sovi. Olenpa taas ajoissa liikkeellä, heh ;) Toivoisinkin siis vinkkejä hameen mahdollisista löytöpaikoista ihan kivijalkaliikkeistä täältä Helsingin keskustasta! Olisikohan Stockalla? Zalandolta bongasin myös Vilan edullisen midihameen, jonka voisi käydä liikkeessä katsastamassa.

Taidan lähteä tästä kaupungille kiertelemään, kunhan saan itseni liikkeelle. Viikonloppu on ollut täynnä ohjelmaa ja täytyy myöntää, että kotisohva ja päiväunet houkuttelisivat nyt kauppoja enemmän :D Olen myös tajunnut, että nykyisin suorastaan kammoan kauppakeskuksia, vaikka joskus ne olivat olevinaan ihan parhaita paikkoja. Jotenkin se tavara- ja ihmismäärä ahdistaa... Alennusmyynnitkin ovat osittain alkaneet, joten ruuhkaa on luultavasti tiedossa.

Mitä mieltä te olette tällaisista tylli- / midihameista?

Emmi

sisältää mainoslinkin
You may also like:

2 comments

  1. Muotikuu on tyllihameiden mekka :) taitaa mainoslauseensakin olla että "meillä oli tyllihameet ennen Sinkkuelämää" :D löytyy Fabianinkadulta Mulberryn kyljestä.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos vinkistä! Olen Muotikuussa käynyt Turussa, mutten muista yhtään tylliä :D Hauskaa siis tietää tällainenkin nyt! Itse asiassa löysin hameen lopulta yhdeltä ihanalta lukijalta :)

      Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.