Valmistujaismekko?

En ole oikein mekkoihmisiä. Tykkään kyllä laittautua ja pukeutua nätisti, mutta mekot ovat usein liian... naisellisia? Mitään suuria valmistujaisia en ole pitämässä, mutta meillä on koululla pieni valmistujaistilaisuus ja myöhemmin kesällä mahdollisesti pienet juhlat lähisuvulle. Tässä voisi olla uuden mekon paikka, varsinkin kun sellaista ei ole vähään aikaan tullut ostettua. Naureskelin juuri, että voisin jopa mennä paikalle ylioppilasmekossani, sillä sekin kaapista löytyy ja mahtuu jopa päälle :D Toisaalta joku simppeli mekko voisi olla hyvä ostos siinä mielessä, että sitä voisi myöhemmin käyttää töissä.

Keräsin tähän muutamia malleja, jotka miellyttävät omaa silmääni. Yleensä mekoissa on pari ongelmaa: (a) ne ovat liian lyhyitä, (b) ne ovat liian tyttömäisiä tai (c) niihin on tungettu ihan liikaa kaikkea tilpehööriä. Onneksi nettikauppojen syövereistä löytyi muutama tarpeeksi simppeli malli tällaiselle mekkoamatöörille :D Keväällä kun juhlitaan muitakin valmistuvia, niin ehkäpä tästä tarttuu inspiraatiota jollekin muullekin vielä mekkoa pohtivalle.
Kotelomekko / laukku - Saint Laurent / kengät / korvakorut

Kotelomekko on aina klassinen ja varma valinta niin juhliin kuin töihinkin. Jonkun mielestä kotelomekko voi olla tylsä, joten itse leikkisin hieman väreillä tai leikkauksilla, kuten tässä Guessin mekossa on tehty. Löysin itse asiassa kaapistani Mangon valkoisen käyttämättömän kotelomekon, joten se menee harkintalistalle... Asusteista jaksan aina vaan ihailla Saint Laurentin clutcheja, joista erityisesti mokkanahka on vienyt sydämeni. Unisan korot löytyvät jo kaapistani, mutta niitäkin on tullut käytettyä aivan liian vähän. Täytyy myöntää, että sisäänajoprosessi on vielä vähän kesken ja korot eivät ole mukavimmat omistamani. Ne ovat kuitenkin niin kauniit, että vien ne vaikka suutarille tarvittaessa venytettäviksi ;)

Vihreä mekko / rannekoru / laukku - Saint Laurent / korvakorut / kengät

Jostain syystä olen nyt kovasti viehättynyt vihreästä, etenkin smaragdisesta. Jos siis jonkun tehostevärin haluaisin mekkooni valita, olisi se hieman yllättäen vihreä! Tehokkaan väriläiskän pariksi sopisivat parhaiten nudet asusteet. Michael Michael Korsin korot ovat olleet ostoslistallani jo ikuisuuden. Kokokin on jo valmiiksi sovitettu, enää pitäisi vaan laittaa ne tilaukseen :)
Maksimekko (alessa) / korvakorut / kengät / laukku - Mulberry 

Rakastan maksimekkoja, joten pitihän tähän kollaasiin yksi sellainenkin saada! Sovitin juuri vastaavaa pastellinsinistä maksimekkoa Lindexillä ja se oli kyllä kaunis. Itseltäni löytyy maksimekkoja jo jonkin verran, joten yritän nyt ensisijassa etsiä jotain muuta. Taidan kuitenkin pitää tämän mielessä, ihan varmuuden vuoksi ;) Tästä asusta tuli muuten jotenkin jääkuningatar-fiilis, johtuukohan noista korvakoruista? Vähän väärä vuodenaika siinä tapauksessa, haha.

Mikä on teidän suosikkinne näistä?

Emmi

sisältää mainoslinkkejä
You may also like:

8 comments

 1. Suosikkini on tuo alin. :)

  Mullakin on valmistujaiset kesäkuussa. Ajattelin kyllä pitää pienet bileet ihan vain kavereiden kesken, en enää mitään sukujuhlia...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Onnea jo etukäteen! :) Mistä valmistut? Kaverijuhlat on varmasti hyvä idea :) Täytyy katsoa, jos itsekin jaksan jotain vielä kavereille järjestää. Minusta on hauska kutsua ihan lähisuku (lähinnä isovanhemmat ja tädit) kahvittelemaan, meillä kun on tosi lämpimät välit muutenkin :) Ei mitään tönkköjä sukulaisjuhlia todellakaan!

   Delete
 2. Viimeinen kokonaisuus on jotenkin pysäyttävän upea! Ja aah siellähän ne Saint Laurentit... <3 <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se mekko on kyllä upea <3 Eikä pahan hintainenkaan, kuten ei myöskään se Lindexinkään ihanuus! Jostain pitäisi vaan keksiä tarve vielä yhdelle maksille... Hih, siellähän ne ;)

   Delete
 3. Oi tuo viimeinen on <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva, että tykkäät! :) Maksit ovat heikkouteni ja tuo väri harvinaisen herkullinen <3

   Delete
 4. Toi vihreä on mun mielestä jotenkin tosi kiva mutta Lindexin vaaleansininen maksi<3 terveisin yksi onnellinen sellaisen omistana :P

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi että, se on kyllä ihana <3 Itsekin sitä sovitin ja mietin pitkään, mutten saanut itselleni perusteltua uuden maksin tarvetta - niitä kun löytyy jo kaapista jokunen, kröhöm :D

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.