Terveyssandaalit - uhka vai mahdollisuus?

Minulla näköjään kestää lämmetä näille hulluimmille trendeille, mutta sitten ne iskevätkin ja kovaa! Rohkeimmat ovat varmaan käyttäneet terveyssandaaleja jo pari vuotta, mutta itse iskin niihin silmäni vasta nyt. Tällaiselle mukavuudenhaluiselle tässä voisi olla tämän kesän luottokengät - niin toimistoon kuin uimarannalle. Mitäpä tuumaatte, uhka vai mahdollisuus? 

Pinterestin selaaminen näissä pähkäilyjutuissa on vihoviimeinen teko, sillä aina löytyy tyylitaitureita, jotka saavat kaiken näyttämään hyvältä - katsokaa vaikka näitä asuja! Auta armias, kun itse yritän vastaavaa ja tuloksena on ennemminkin mummostyle tai terveysalan ammattilainen - näin siis ainakin mielikuvissani :D

Mietin kovasti, pitäisikö mahdollisten sandaalien olla juuri Birkenstockit vai kävisikö jokin edullisempi malli. Luulin itse asiassa Birkenstockien olevan paljon kalliimpia kuin mitä ne Zalandolla ovat - tuo muovinen malli alemmassa kollaasissa on vain 30 euroa ja sekin näyttää silmääni kivalta kaikessa yksinkertaisuudessaan. Stadiumilla jo sovittelinkin yhtä paria, joka tuntui istuvan ihan hyvin, muttei täydellisesti.... Sitten vielä tietysti väri - musta vai valkoinen? Kovasti miellyttäisi myös tuollainen malli, jossa hihnat sandaalin päällä menevät "ristiin", jos ymmärrätte, mitä tarkoitan. Kaipaan siis kovasti vinkkejä terveyssandaalien suhteen, onko joku teistä löytänyt täydellisesti jalkaan istuvan parin?

1 / 2 / 3 / kuva / kuva

Ajattelin, että voisin joskus toistekin toteuttaa näitä uhka vai mahdollisuus / hot or not -postauksia, jos vaan tykkäätte? Minulla on nimittäin mielessä jokunen muukin juttu, joista en ole ihan vielä päättänyt omaa mielipidettäni. Nämähän ovat näitä kovasti mielipiteitä jakavia juttuja, joita joko vihaa tai rakastaa :D On aina hauska kuulla teidän mielipiteitänne!

Emmi

sisältää mainoslinkkejä
You may also like:

8 comments

 1. Tykkään! :) Jostain syystä olen iskenyt silmäni jopa sellaisiin hopeisiin peilimäisiin sandaaleihin! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jee! :D Haha, sama juttu ja sen takia otinkin tuohon toiseen kollaasiin yhdet hopeiset. Jos nyt kuitenkin ensin ne mustat tai valkoiset ;)

   Delete
 2. Heippa!
  Minulla on mustat Birkenstockit ja en voi muuta kuin suositella! Ne ovat todella hyvät jalassa! Terveyskenkä on niin hyvä jalkaan että kävelin niillä helposti koko kesän. Itse en ostaisi enää edullisempia merkkejä, koska näistä vaan huomaa kuinka hyvät ne ovat jalalle. Ja stailaamalla myös hyvännäköiset! :)
  Aurinkoista vkloppua!
  xx J

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei kiitos suosituksesta! Sellaisiin taidan minäkin päätyä :) Tosi kivaa, kun nykyisin mukava ja terveellinen voi olla muodikasta - liputan kyllä citylenkkareiden ja näiden puolesta :D

   Kiitos ja mukavaa viikonloppua myös sinne! :)

   Delete
 3. Oho, olet kirjoittanut tämän postauksen jo perjantaina, mutta jostain syystä se päivittyi Bloggeriin vasta nyt...

  No anyway, valkoiset Birkenit on tosi jees! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hmm, kumma juttu! Toivottavasti se ei ole jokin pysyvä vika :/ Hyvä, kun ilmoitit!

   Birkenit ovat kyllä <3 Olen jo niin tulisesti ihastunut, että pakko tilata oma pari :D

   Delete
 4. Birkenstock ehdottomasti. Menee useamman kesän ja ei tarvitse pelätä, että alkaa hiertää tms. Itsellä on juuri tuo ylempien kuvien musta malli :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos vinkistä! Päädyin itse asiassa juuri kyseiseen malliin vähän kapeammalla lestillä, nyt niitä kunnon kesäkelejä odotellessa ;)

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.