Superrento asu

Tässä hyvin rento asu, mihin turvaudun, kun kaipaan erityistä mukavuutta. Vaikka blogissa välillä näkyy harkitumpia asukokonaisuuksia, niin useimmiten minut näkee tällaisena lippishemmona viipottamassa salille tai kauppaan. Arkiasuissa käytännöllisyys ja mukavuus ratkaisevat, mitä onneksi helpottaa tennareiden sekä sporttihenkisyyden "trendikkyys" ;)


Takki Monki / paita Mango / farkut Zara / kengät Converse / laukku Coccinelle
aurinkolasit Ray-Ban* (nämä) / lippis New Era / huivi Zara


Kuvissa vilahtaa uusi liehutakkini, jonka löysin lopulta Monkista ja vieläpä pienen alennuksen kera. Takki vastaa muuten toiveitani, mutta nuo hihat ovat jotenkin hankalat - vähän liian lyhyet näille apinakäsille :D Jälkeenpäin tuli mieleen, että hihat voisi kuroa ylöspäin, jolloin ilmeestä saisi vähän vähemmän roikkuvan. Odotan myös kovasti takin yhdistämistä ryhdikkäästi korkoihin, jolloin lookista tulee enemmän sellainen kuin mitä täällä kaavailin.

 
Pahoittelen kuvatulvaa, mutta Eveliinalla oli niin kivoja ideoita kuvakulmiin, että innostuin valitsemaan vähän useamman! Tosi kiva, kun saatiin kuvaukset pystyyn näin keskellä viikkoa, yleensä kun asukuvaus jää viikonlopuille. Toivotaan, että lisääntyvä valo kannustaa useamminkin kuvaamaan arkisin, vaikka se työpäivän jälkeen saattaa välilä vähän ylivoimaiselta tuntuakin.


Iskeekö sporttihenkisyys vai jätänkö asun suosiolla koiranulkoilutuslenkeille? ;) Kamalaa, kun viikko meni taas nopeasti, vaikken mitään kovin ihmeellistä lomallani tehnytkään. Toivotan siis oikein rentouttavaa viikonloppua!

Emmi

Ps. Huomasin, ettei Sunglassesshopin alekoodi jostain syystä toiminut sunnuntaina. Hyvitykseksi sain uuden koodin, joka on 10METI (-10 %) ja se on voimassa 21.5. asti. Kertokaa toki, jos koodin kanssa esiintyy vielä ongelmia!

*saatu blogin kautta, sisältää mainoslinkin
You may also like:

2 comments

 1. Voi että miten ihana asu tämä! Ihan todella kiva tuo mitta tällä takilla!!
  Ja nyt niitä Korkkarikuvia odotellessa ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva, että tykkäät! :) Tällainen piiloutumisasu vähän huonommille päiville ;) Hih, itse asiassa siirsin juuri korkkarikuvia koneelle, joten tulossa on!

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.