Mustaa nahkaa ja uusia juttua

Täällä ollaan taas! Tulikin pidettyä spontaani viikon mittainen blogitauko. Tämä viikko oli viimeinen työviikkoni vanhassa työpaikassa ja samalla viimeinen viikkoni Tampereella. Vaikkei viikko erityisen rankka töiden puolesta ollutkaan, niin kaikki valmistumiseen liittyvä paperisota yhdistettynä henkiseen eteenpäinsiirtymisen fiilikseen vei täysin ylimääräisen energiani. Samalla viikkoon sisältyi kaikkea kivaakin ohjelmaa, kuten Tampere-kavereiden näkemistä, strategiapäivää, seminaareja sekä eiliset kavereiden tuparit täällä Helsingin päässä. Huomenna pitäisikin aloittaa jo uudessa työpaikassa, joten meno on nyt aikamoista, eikä pää tahdo pysyä tässä kaikessa muutoksessa mukana! Pahoittelen, jos toistan itseäni, mutta nämä suuret elämänmuutokset vaan pyörivät tällä hetkellä päällimmäisenä mielessä, enkä osaa näköjään muusta puhuakaan :D


Mutta nyt taas tuttujen asukuvien pariin! Asu on hyvinkin basic, mutta silti niin kiva. Ja sisältää vähän uusiakin juttuja! Nyt kun kouluvelvollisuudet ovat ohi, niin minulla on ollut jopa vähän aikaa shoppailla (sekä tietysti hyvä syy palkita itseäni ;)). Uusia juttuja tulee siis näkymään myös täällä blogin puolella. Olen viimeiset puoli vuotta vähän laiminlyönyt kaikkea shoppailua, mikä on toisaalta vaan hyvä juttu. Toisaalta taas huomaan nyt, että minulta puuttuu ihan hirveästi semmoisia perusvaatteita, kun vanhat ovat yksinkertaisesti hajonneet käytössä tai kuluneet puhki :D Aika paljonkin olen siis "joutunut" ja tulen joutumaan ostamaan uusia vaatteita. Esimerkiksi työvaatteita tarvitsisin vielä aikalailla...


Tässä asussa uutta ovat siis jopa kengät, farkut, paita ja huivi - näin vaatimattomasti. Takki on sentään vanha luottojuttu, enkä voisi enää kuvitella tulevani toimeen ilman mustaa nahkatakkia! Niin monipuolinen vaatekappale, joka menee ihan kaiken kanssa. Tai ehkä ei ihan kaiken, johtuen tuosta todella lyhyestä mallista. 


Takki By Seppälä / huivi Etcetera / paita Nike (tämä*) / farkut Gina Tricot / kengät Aimy
laukku Coccinelle / aurinkolasit Ray-Ban (nämä*, nyt -15% alea koodilla SG15X!)

Farkut löysin Gina Tricotista, joka olikin ensimmäinen ja viimeinen kauppa, jossa kävin farkkuja sovittamassa :D Vihaan farkkuostoksia ja tämä liike valikoitui lähinnä sopivan sijaintinsa vuoksi. Pitää kyllä sen verran sanoa, että yllätyin Ginan farkkujen laadusta. Nämä ovat ehdottomasti mukavimmat ja istuvimmat farkut, jotka olen omistanut! Tietty näissä joustavammissa malleissa on se vaara, että ne lörpsähtävät helposti. En osaa siitä vielä sanoa, sillä olen pitänyt näitä vasta viikon. Mutta se on jo paljon, ettei minua ahdista vetää farkkuja jalkaan, vaan voin jopa kutsua niitä mukaviksi :D Mallista vielä sen verran, että halusin farkut ilman minkäänlaisia reikiä, vaikka kieltämättä vaaleat ja reiälliset (boyfriend-)farkut houkuttaisivat myös... Ajattelin, että nämä voisivat mennä jopa töihin joskus casual fridayna tai vastaavana.


Paita oli ihan vain aleostos Stadiumista ja pidän sen löysästä ja rennosta mallista. Olen himoinnut pitkään joko Niken tai Adidaksen logopaitaa tuomaan vähän sporttista ilmettä asuihin. Huiviin puolestaan sain vinkin ihanan Lilin blogista ja se löytyi Stockalta yhdessä uusien slip-onien kanssa. Hinta-laatu-suhde on mielestäni kohdallaan molemmissa, sekä kengissä että huivissa. Ja voi vitsit, että olen tyytyväinen, kun löysin vihdoin jalkaani sopivat slip-onit! Kevään toivelistakin on nyt hyvin toteutettu ;) Musta nahka on selvästi tämän asun teema aina takista kenkiin ja laukkuun, ja onhan se todella monipuolinen sekä kestävä materiaali.


Näissä kuvissa oli meneillään aikamoinen bad hair day ja olenkin viime aikoina löytänyt itseni haaveilemasta lyhyemmästä tukasta... Katsotaan, jos vihdoin uskaltautuisin sen long bobin leikkaamaan, mistä täälläkin jo vuosi sitten unelmoin. Mitä mieltä?

Huh, kylläpä taas riitti juttua :D Huomaa, että viikko erossa blogista on tehnyt tehtävänsä! On tämä vaan niin kivaa silloin, kun saa rauhassa keskittyä blogiin <3

Emmi

Kuvat: Eveliina

*mainoslinkki
You may also like:

5 comments

 1. Mistä tuo huivi stockalta löytyy? Yritin jo kerran kiireessä sitä metsästää, mutta en löytänyt sitä silloin. Näyttää sen verran hyvälle, että voisi ostaa myös itselleni :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moikka! Ostin sen Tampereen Stockalta, niin osaan sanoa vain sen puolesta. Etceteran huivit löytyivät sieltä aika huiviosaston perältä, ihan seinän vierestä... Vähän hankala antaa tarkempia koordinaatteja, mutta Tampereen osasto ei niin suuri ole, ettei sitä lopulta löytäisi :D Onnea metsästykseen, suosittelen kyllä lämmöllä!

   Delete
 2. Nyt päivittyy Bloggeriin ihan normaalisti! :)

  Mulla on enää viikko työharjoittelua! Samalla hoidan valmistumiseeni liittyviä asioita. Tänään oli loppuarviointi, jossa näyttösuunnitelmani hyväksyttiin. :) Sentään yksi kivi vierähti sydämeltä sen mukana. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla! :) Ihan viimeisiä viedään siis sielläkin! Tiedän kyllä, kuinka paljon nuo pienetkin askeleet stressaavat tuossa vaiheessa, kun on valmistumisesta kyse :D Vaikka se ois joku ihan pienikin juttu... Tsemppiä viimeiseen viikkoon! :)

   Delete
 3. Love this casual outfit!

  xo

  ReplyDelete

© Me Time. Design by MangoBlogs.