Kesän checklist

Tänään on ollut kyllä niin kesäinen fiilis, ai että! Asiaan saattaa vaikuttaa se, että pidän tämän viikon lomaa ;) Aamu alkoi pitkällä lenkillä meren rannassa ja päivä on sisältänyt lähinnä kotona oleskelua ja pyykinpesua. Rentoa ja mukavaa.

Olen kerännyt tänä vuonna jo ajoissa ideoita kesää varten, kesä kun lipuu aina niin huomaamatta ohitse! Kyseessä on kuitenkin lempivuodenaikani, joten siitä pitää saada kaikki irti. Tein jopa pienen checklistin, sillä rakastan kerätä kaikkia listoja. Kauppalistat, kokeiltavat ravintolat, luettavat kirjat, katsottavat elokuvat, blogi-ideat, asuideat, reseptit... Nämä kaikki ja paljon muuta löytyy listoina Evernotestani :D


Mitään stressiä ja suorittamista en aio tästä ottaa, kesään kun kuuluvat myös spontaanit ideat ja löysät hengailupäivät. Tässä kuitenkin joitakin ideoita, joita kesällä voisi toteuttaa:

- Käy Särkänniemessä (check!) ja Lintsillä
- Tee road trip johonkin uuteen kesäkaupunkiin Suomessa, esimerkiksi Hankoon


- Tee viikonloppureissu jonnekin ulkomaille (Tallinna tai Tukholmakin käy)
- Käy pitkästä aikaa festareilla (Ruisrock ja Blockfest hyvinkin todennäköisiä)


- Mökkeile, grillaile, hengaile... Ainakin kolme mökkireissua on onneksi jo tiedossa, sekä kavereiden että perheen kanssa
- Harrasta erilaisia kesälajeja: (mini)golfia, rantalenttistä, uintia maauimalassa, tennistä, suppausta, veneilyä...


- Tee retki Yyteriin tai jonnekin muualle, missä on kunnon hiekkarannat
- Pidä pienet valmistujaisjuhlat


- Tee piknik Kaivariin
- Tutustu Helsingin kivoihin kesäpaikkoihin, erityisesti kahviloihin ja ulkoilumahdollisuuksiin


- Nauti sesonkiruuasta, kuten kalasta ja uusista perunoista, puhumattakaan tuoreista marjoista!
- Lenkkeile luonnossa yhdessä Milon kanssa :)


Edessä on tosiaan Helsinki-kesä, joten kaikki Helsinki-vinkit otetaan avosylin vastaan! Varsinaista kesälomaa ei ole tiedossa, joten tässä on riittää viikonlopuille varmasti ihan tarpeeksi tekemistä :D Kuvina tietysti kivoja muistoja viime kesältä.

Emmi
You may also like:

10 comments

 1. Miten IHANA postaus <3 <3 En ole koskaan ennen oikein odottanut kesää mutta nyt odotan, ja vitsi tästä tuli hyvä fiilis, ihania tunnelmia! Toi meidän Lonna-reissukin, aah. Lisää sellaisia :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla! :) Mä taas aina fiilistelen kesää kovastikin etukäteen, mutta kesän jälkeen oon aina vähän pettynyt siihen, kuinka vähän juttuja tulikaan tehtyä. Joten kokeillaan nyt tällaista :D Lonna-reissu oli kyllä <3 Meidän tulevia treffejä odotellen ;)

   Delete
 2. Suosittelen ehdottomasti Hankoa, se on mahdottoman kaunis kaupunki! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, ehdottomasti checklistalla! ;)

   Delete
 3. Ihana postaus, tuli heti sellainen fiilis, että äkkiä oma lista kehiin! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, tottakai teet nyt oman listan! ;) Kesää saa luvan kanssa fiilistellä vähän etukäteen, kun se on ihan liian lyhyt muutenkin!

   Delete
 4. Hihi itselläkin on ollut jo hetken aikaa vastaavanlainen postaus luonnosten joukossa ;) Tosi kiva tämä ja wau miten ihania suunnitelmia!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Karoliina! :) Sinun listaasi odotellessa ;)

   Delete
 5. Helsinki-kesä = pure love <3 <3 Ihanilta kuulosti kaikki jutut. Pitäisi taas tehdä omakin lista. Osa taitaa olla samoja viime vuodelta, kun ei millään ehdi kaikkea, vaikka miten tahtois :) Vielä kun sais asua Ulliksessa ja kävellä ostamaan herneitä ja nautiskella vaan puistonpenkillä aahh <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niinpä! <3 Tee ihmeessä oma lista, näitä on kiva lueskella :) Ei se haittaa, vaikka osa jäisi tekemättäkin - mieluummin niin kuin hiki päässä paikasta toiseen ravaaminen :D

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.