Kesäinen Birgitta Hernesaari

Miten ihania iltoja nyt onkaan ollut, olen ollut ihan fiiliksissä! Jospa se kunnon kesä sieltä vihdoin tulisi, ainakin ennusteet näyttävät hyviltä ;) Käytiin ystäväni kanssa eilen testaamassa monilla koiralenkeillä aikaisemmin kuolaamani Birgitta Hernesaari. Paikka on ihan täydellinen kesä(illa)nviettoon: näkymä merelle, iso terassi, "sisällä" hehkuvat lämpölamput sekä tunnelmallinen takka... 


Birgitan ruokalista on lyhyt, mutta olimme molemmat supernälkäisiä, joten testasimme paikan hampurilaiset. Hamppari oli oikein kelvollinen, ei yhtään kuiva! Ei tosin pärjännyt Michelin purilaiselle ;) Jälkkäriksi valitsimme vielä syntisen hyvät browniet... En ole pitkään aikaan syönyt mitään niin tuhtia, huh! Se siitä rantakunnosta sitten :D Kahvi oli vähän laihaa, joten siitä pienenpieni miinus, tällainen kahvifanaatikko kun olen.


Ihanaa, kun kesällä voi iltaisinkin tehdä kaikkea kivaa :) Viikonloput menevät niin nopeasti ja kesällä ne ovat yleensä täynnä ohjelmaa. Pitää siis ottaa kesästä kaikki irti ja hyödyntää myös arki-iltoja! Ensimmäinen työviikko uudessa paikassa on ollut aika hulabaloo, mutta eiköhän se siitä rauhoitu kesälomien ajaksi. Olen kyllä viihtynyt tosi hyvin, päivät ovat hurahtaneet supernopeasti ohi. Tulee silti viikonloppu tarpeeseen, sillä pääkoppa on ihan täynnä kaikkea uutta informaatiota!


Mitkä ovat teidän lempparipaikkanne kesällä? Jotain hyviä vinkkejä? ;)

Emmi
You may also like:

Post a Comment

© Me Time. Design by MangoBlogs.