Aurinkoisen päivän asu ja Aviatorit

Mites teillä vappu sujui? Helsinki-vappu oli omalta osaltani todella onnistunut ja teki hyvää nähdä kavereita taas kunnolla sekä eilen että tänään :) Porukkaakin oli ihan kiitettävästi liikkeellä tai sitten osuin vaan niihin kaikkein ruuhkaisimpiin paikkoihin.


Neule Vila / toppi Zara / hame Black Swan* / aurinkolasit Ray-Ban* (nämä) /
nilkkurit Dinsko / laukku Coccinelle / kello Guess

Tässä vielä asu viikon takaa kera uusien Aviatoreiden. Rakastan näiden kuvien valoa, toivottavasti aurinko tulee taas pian takaisin! Te tiedätte, kuinka huono olen käyttämään hameita, mutta tämä Black Swanin hame on yksi mukavimpia ja monikäyttöisimpiä, mitä tiedän. Sopivan rento, eikä liian lyhyt. Nilkkurit sen sijaan näyttävät ja tuntuvat jo todella tunkkaisilta tähän aikaan vuodesta, mutta toivottavasti ne voi pian vaihtaa ballerinoihin.


Pitkä harmaa neule on jumahtanut päälleni ja voisin melkeinpä asua siinä. Ehkä paras oston pitkään aikaan, ottaen huomioon, että maksoin siitä alle 20 euroa!  Löysin muuten vihdoin sen pitkään himoitsemani liehutrenssin, toivottavasti saan sen pian kuvattua teillekin ;)


Muistutuksena vielä, että alekoodi METI12  (-12 %) Sunglassesshopille on voimassa vielä sunnuntaihin 3.5. asti! Nämä lasit löydät täältä ja muut lasini täältä :)

Ihanaa, kun viikonloppu on vasta alussa, nautitaan siitä <3

Emmi

kuvat: Janica

sisältää mainoslinkkejä, *saatu blogin kautta
You may also like:

Post a Comment

© Me Time. Design by MangoBlogs.