Indiedays Blog Awards -asu

Ihana Janica kutsui minut avecikseen viikonlopun Indiedaysin Inspiration Day:hin sekä illan Blog Awardseihin. Päivä oli todella mukava, kiitos vielä Janicalle! Olette ehkä lukeneet jo muista blogeista näistä tapahtumista, joten ei niistä sen enempää tällä kertaa - tarkempaa infoa voi kurkkia vaikkapa juuri tuolta Janican blogista :)


Mekko AX Paris (nelly.com*) / kengät Mango / rannekorut Tokyo JaneH&M / laukku LV

Asu olikin aikamoisen asukriisin takana tällä kertaa. Ensin ajattelin, että ääh, eihän sinne nyt niin tarvi laittautua, kunnes bongasin Instagrammista bloggaajia täydessä tällingissä. Pirun some :D Tätä mekkoa olin miettinyt jo etukäteen ja se olikin mielestäni ihan hyvä luottovalinta kera maailman mukavimpien Mangon sandaalikorkojen. Punaisella huulipunalla saa onneksi nopeasti juhlavuutta kokonaisuuteen, jos se meinaa muuten jäädä vaisuksi ;)


Enempi kriiseily liittyikin sitten hiuksiin, joita en millään olisi enää ehtinyt käydä pesemässä ja laittamassa erikseen. Tällainen hätäponnari siis tällä kertaa, heh. Toisaalta mekko ja meikki ovat omaan makuuni jo sen verran näyttävät, että hiukset saavatkin olla vähemmällä huomiolla. Kiharsin latvoja lähtiessä, mutta omat hiukseni tuntien ne olivat suorat alta aikayksikön...


Sen verran vielä juhliin palaten, oli kyllä kiva bongailla "tuttuja" bloggaajia! Siis sellaisia, kenen blogeja ja kuvia jaksan ihastella. Esimerkiksi Sara, Natalia ja Minna näyttivät ohimennen livenä aivan yhtä upeilta kuin blogeissaankin. Ujona tyttönä en tietenkään uskaltanut käydä sanomassa heille mitään, haha :D Toisaalta tuo tilaisuus ei ehkä ollut siihen paras mahdollinen miljöö, sillä melua riitti ja vieruskaverillekin piti melkein huutaa korvaan. 


Mitäs tykkäsitte tällaisesta vähän erilaisesta asusta? Ihme ja kumma en edes palellut kuvanottohetkellä! Nyt tarvittaisiin enää kesää ja rusketusta, terveisin kalkkunakoipi ;)

Emmi

*mainoslinkki
You may also like:

4 comments

 1. Iik, olet upea! Ihan uskomattoman ihana asukin vielä - vau :) Tekisipä munkin mieli nyt tilata nuo Mangon korot, kun sopivat sulle niin nätisti, onko mukavat jalassa? T.utelias varvasvammainen :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos Elisa! <3 Voin ehdottomasti suositella korkoja, ihan supermukavat jalassa! Nahka kuitenkin mukautuu omaan jalkaan :) Hinta-laatu-suhde on näissä kyllä ihan huippu! Olen normaalisti tosi laiska käyttämään korkoja, sillä en kestä, jos ne ovat epämukavat jalassa... Näillä ei ole sitä ongelmaa, huh :)

   Delete
 2. Todella upee lookki ja aah noi kengät <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Karo <3 Ja kengät ovat huiput, juuri tuossa edellisessä kommentissa ylistinkin niitä maasta taivaisiin, heh :D

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.