Aurinkolasikokoelmani ja alekoodi

Voi kökkö, mikä sadepäivä. No, ehkäpä tämä tekee hyvää luonnon kannalta ja saataisiin vihdoin sitä vihreyttä, mitä onkin jo ikävä :) Ja eiköhän se aurinko sieltä taas pian näyttäydy!


Minusta on kuoriutunut aikamoinen aurinkolasifani. Tänä vuonna on tullut tehtyä useampi hankinta, mutta uskon kokoelmani olevan nyt lähellä täydellistä :) Vielä muutama vuosi sitten ostin aurinkolasini edullisesti ketjuliikkeistä ja hukkasin niitä milloin minnekin. Puhumattakaan siitä, kuinka ruuvit irtoilivat ja sangat katkeilivat... Enkä edes tiedä, kuinka ne silmäni oikeasti suojasivat.


Nykyisin valitsen mieluummin vähän laadukkaammat lasit, jolloin niistä myös tulee pidettyä huolta. Ray-Banin mallit ovat mielestäni ajattomia ja sopivat todella monille kasvoille! Uskon näiden lasien olevan oikealla huollolla lähes ikuisia. Paitsi, jos ne joutuvat koiran hampaisiin, kuten minun ensimmäisille Aviatoreilleni sattui käymään, heh.Aviator on mallina klassinen, minkä vuoksi se oli myös minun ensimmäinen valintani. Linssien koko on minulla keskikokoinen, eli 58 mm. Mielestäni tämä koko sopii useimmille kasvoille, mutta kannattaa toki käydä optikolla testaamassa, mikäli olet epävarma koosta :) Tuo numero-/kirjainkoodi puolestaan tarkoittaa linssien väriä, eli minulta löytyvät värit 112/19 ja L0205, joista L0205 taitaa olla kaikkein klassisin "vihreä", joka näyttää kasvoilla mustalta.


Clubmaster-malli näkyikin täällä viimeksi kasvoillani ja olen malliin todella tyytyväinen, sillä se sopi päähäni ilman erillistä säätämistä. Kivaa vaihtelua Aviatoreille! Nämä tilasin viimeksi omalla alennuskoodillani, hih ;) Clubmastereitakin on ainakin kahdessa eri linssikoossa, joista minulla on 51 mm eli large. Värinä puolestaan W0366 eli kilpikonna/ruskea.

Rennommaksi malliksi minulta löytyvät vielä lisäksi Wayfarerit. En ole ihan varma, onko tämä omani oversized-malli, sillä mielestäni linssit ovat isommat kuin tuossa medium-mallissa, jonka linkkasin kuvan alle. Nämä lasit ovat ehdottomasti omistani painavimmat ja siten myös tukevimmat. Ne pysyvät päässäni kovemmassakin menossa, joten nämä ovat valintani esimerkiksi urheiluun :) Jouduin käydä parikin kertaa optikolla säätämässä laseja, sillä korkeiden poskipäideni vuoksi malli ei ole ihanteellinen kasvoilleni. En ole kuitenkaan näistä vielä halunnut luopua, sillä on kiva omistaa myös yksi vähän peittävämpi ja tukevampi malli.


Ja sitten siihen alennuskoodiin! Omista laseistani peräti kolmet ovat Sunglassesshopilta, jonka palvelua voin vain suositella. Huomisesta alkaen 27.4.-3.5.2015 teillä on mahdollisuus saada jo edullisista hinnoista vielä 12% pois koodilla METI12. Sunglassesshopilta löytyy toki muitakin merkkejä ja malleja näiden reiskojen lisäksi. Happy shopping ;)

Oma kokoelmani alkaa siis olla aikalailla kunnossa, kun vertaa tähän haaveilulistaan. Toivottavasti tästä oli apua myös teille, jotka vielä sopivia malleja pohditte :)

Emmi

sisältää mainoslinkkejä, *saatu blogin kautta 
You may also like:

Post a Comment

© Me Time. Design by MangoBlogs.