Viikonlopun hulinoita

Viikonloppu oli ja meni hirveätä vauhtia, ja tämäkin viikko on tästä uhkaavasti hupenemassa. Olen nimittäin menossa torstaiksi ja perjantaiksi (taas) töiden puolesta Vierumäelle! Ei haittaa yhtään, ihan mielelläni urheilen työajalla ;) Pikkuisen vaan tekee kiirettä tähän alkuviikkoon, haluaisin nimittäin tehdä enemmän asioita kuin nyt ehdinkään.


Palataan vielä hetkeksi viime viikonlopun tunnelmiin. Kerrankin kertyi ohjelmaa sen verran, että siitä voisi tännekin kirjoitella. Viikonloppu avattiin perjantain viinikurssilla, jonne ilmoittauduimme yhdessä siskojeni kanssa. Tämä oli joululahja toisillemme, yhteistä aikaa ja elämyksiä! Kurssi jatkuu tämän viikon perjantaina, sitä jo odotellessa ;) Olen todellinen viinin ystävä ja jonkun verran viineistä ja niiden valmistuksesta etukäteen tiesinkin. Tällä kurssilla meinasi silti infoähky iskeä, sen verran asiantuntemusta vetäjällä riitti. Plussana tietysti maistiaiset, joissa jopa maistoin pieniä eroavaisuuksia ja koin uusia makuelämyksiä (kuten popcornilta maistuvan viinin :D).


Minulle nuo turkoosit Niket, kiitos!

Lauantaina suuntasin Helsinkiin ja poikaystävän kanssa GoExpoon, eli liikunta-, ulkoilu- ja vapaa-ajan messuille. Menimme erityisesti katsomaan Suomen ja Ruotsin välistä crossfit-kisaa, mutta samalla vilkuilin myös fitness-kisailuja, kiersin messupisteitä (ja kuulemma päädyin uutisiin :D) sekä kävin katsastamassa kamera- ja valokuvausosaston. Paljon löytyi siis omia vapaa-ajan suosikkijuttuja saman katon alta. Crossfit-kisa oli ehdottomasti messujen parasta antia, sillä en ole aikaisemmin päässyt crossfit-kisoja katsomaan (jos oman salin salikisoja ei lasketa ;)). Ihan mieletön treeni-into syttyi taas, kun katseli niitä uskomattomia suorituksia!


Messujen jälkeen olinkin ihan naatti, joten loppuilta meni kotisohvalla leffojen parissa. Sunnuntaina käytiin Janican kanssa nappaamassa asukuvat, vaikkei ilma ennusteista huolimatta kovin keväinen ollutkaan. Tämän jälkeen lähdin pikkuperheeni kanssa ajamaan "pentu"treffeille, nimittäin Milon isää ja sisaruksia moikkaamaan. Kaikki ovat jo lähes täysikasvuisia ja mahtavia koiria - ei siis voi oikein pennuista puhua, vaikka ainahan tuo touhottaja minulle vauva on :) Käväistiin myös Hyvinkään koirauimalassa ja oli hellyyttävää nähdä koirat onnessaan jostakin niinkin yksinkertaisesta asiasta kuin vedestä. Jos haluat todistaa vilpitöntä elämäniloa ja onnea, niin vieraile täällä (tai hanki koira, haha) !


Treffien uuvuttamana haettiin ruuat Street Gastrosta (suosittelen!) ja lähdettiin vielä naistenpäivän kunniaksi käymään leffassa. The Imitation Game oli mielestäni ajatuksia herättävä elokuva, joten voin suositella sitäkin.

Vähän erilaisia kuvia sekä kuulumisia vaihteeksi, palataan pian asukuvien kanssa! :)

Emmi
You may also like:

4 comments

 1. Miltä ihmeeltä maistuu popcornin makuinen viini? :D Tai siis popparilta tietysti, mutta oliko se hyvää... :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, siinä viinissä oli tosi "voimainen" tuoksu, tuli mieleen popcorn :D Ja maku oli hyvin kermainen verrattuna muihin. Hyvää oli mielestäni, harmi ettei saa Suomesta ilmeisesti :/

   Delete
 2. Mun mielenkiinto herasi etta milla viinikurssilla olitte? Kuka sen jarjesti? Oli varmasti tosi kivaa! Ja mika viini maistui popparilta jos muistat, kelpais varmaan mullekin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moikka! Oltiin ihan Tampereen seudun työväenopiston järjestämällä viinikurssilla, jota veti "Viinitimo" (http://www.viinitimo.fi/index.php/fi/) :D Ihan huipputyyppi!

   Kirjoitin vähän väärin, sillä viini tuoksui popparilta, maistui kermaiselta :) Oli kuulemma joltain pientilalta Ranskasta ja perinteisin menetelmin valmistettua, eikä valitettavasti kuulu Alkon valikoimiin :/ Piti oikein kaivaa kuva pullosta, jos vaikka sattuisi tulemaan jossain vastaan. Eli tällainen kuin Chablis 2012, mutta pullosta ei valitettavasti näe viinitilan nimeä. Noita Chablis-viinejä kun on aika paljon, niin taitaa jäädä mysteeriksi tämä tietty :/

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.