The dream bag

Tajusin, etten ole blogissa aikoihin käsitellyt yhtä lempiaiheistani, nimittäin laukkuja! Uusi laukku on pyörinyt ostoslistallani jo vuoden päivät siitä lähtien, kun myin rakkaan Neverfullini uuteen kotiin viime keväänä. Laukut esiintyvät toki haaveissani säännöllisin väliajoin (mistä kertoo myös niille omistettu Pinterest-taulu), mutten ole viime aikoina kokenut "ansaitsevani" uutta laukkua ennen kuin olen saanut opintoni kunnialla pakettiin. Tällä viikolla sain kuitenkin sen verran hyviä uutisia monestakin suunnasta, että alan pikkuhiljaa uskoa siihen, että oikeasti valmistun pian ja elämä jatkuu sen jälkeenkin :D 

Olen täällä aikaisemminkin vaahdonnut (esimerkiksi tässä postauksessa) siitä the laukusta, mikä olisi valmistujaislahja itseltäni itselleni. Tämä diplomityöprojekti ei ole ollut itselleni todellakaan mikään helppo nakki ja viimeiset puoli vuotta ovat olleet ajoittain aikamoista puurtamista ja taistelua sen kuuluisan motivaation kanssa. Kahden kaupungin välillä asuminen on tuonut tähän omat "mukavuutensa". Jos siis joskus koen ansainneeni sen unelmalaukun, niin se hetki on tämän kevään jälkeen.

Kuva lainattu täältä, tuotekuvat merkkien omat

Unelmalaukullani on tällä hetkellä oikeastaan vain yksi muoto ja siinä lukee Prada. Keräsin tähän samaan nyt muutaman muunkin omaa silmääni miellyttävän laukun, sillä esimerkiksi mustalle clutchille tai pikkulaukulle olisi myös tarvetta. Jos kuitenkin jonkun näistä hankin, niin se on luultavasti vain ja ainoastaan tuo Prada, jota olen pyöritellyt mielessäni vuosia. Veikkaan siis, etten tulisi siihen hetkessä kyllästymään.

Prada ei ilmeisesti myy enää suurinta kokoa tästä Saffiano leather totesta, mikä on vähän harmi. Nyt suurin nettisivuilta löytyvä koko on mitoiltaan 35,5 x 26 x 16,5 ja siinä tulee mukana myös olkahihna. Hihnasta vaan plussaa, mutta samalla mietin onko laukku tarpeeksi suuri? Haluan nimittäin myös läppärin mahtuvan sinne helposti, sillä laukun tulisi tarvittaessa soveltua työkäyttöön. Pitäisi päästä sovittelemaan johonkin, mutta Suomesta näitä ei taida livenä löytyä...

Ne muut haaveet ovatkin sitten vähän erikokoisia laukkuja. Saint Laurentin Tassel Satchel on upea ja käytännöllinen hihnansa puolesta, mutta hinta on järkyttävä pikkulaukulle. Célinen Trio pouch olisi vähän realistisempi, mutta arkisemman oloinen. Upea silti sekin! Louis Vuittonin Pochette Métis on uusin ihastukseni ja äärettömän suloinen, mutta Monogrammia kuosina löytyy jo kaapistani sen verran, että mustat laukut ovat nyt ykkössijalla. Lisäksi tarvitsisin jonkun kätevän weekenderin. Haaveena tietysti Vuittonin Keepall, mutta joku budjettiversio esimerkiksi Longchampilta kävisi hyvin.

Tietysti pieni järjen ääni sisälläni muistuttelee jatkuvasti, ettei laukkuihin ole mitään järkeä käyttää tällaisia summia. Olen kuitenkin huomannut arvokkaiden laukkujen säilyttävän hyvin arvonsa, joten ne on kohtuullisen helppo myydä eteenpäin tarvittaessa. Sanotaan myös, että kulutuskäyttäytymiseni on muuttunut huomatavasti ja nykyään harkitsen jokaisen ostokseni todella tarkasti. Mikään ei ole ärsyttävämpää kuin hutiostos tai ostos, joka on vuoden päästä kirppiskasassa. Tämänkin vuoden ostokset ovat luultavasti yhden käden sormilla laskettavissa, joten sinänsä ostan mieluummin yhden arvokkaamman ja todella miellyttävän jutun kuin monta vähemmän arvokasta ja vähemmän miellyttävää.

Mutta unelmoinnit nyt sikseen, sillä vielä on töitä tehtävänä niiden eteen. Itse asiassa tasan viisi viikkoa aikaa, iiks! Mitäs te tuumaatte näistä laukuista? Tarkoitus olisi listata vielä valmistujaislahjatoiveita ja samalla myös -vinkkejä hieman realistisemmista hintaluokista, mutta niistä lisää myöhemmin :)

Emmi
You may also like:

4 comments

 1. Ainakin omaan Prada BN1844 - koodilla menevään Saffianoon mahtuu just macin 13'' tuumanen läppäri myös suojan kanssa :) Laukut on kyllä ihania ja mäkin olen noista kaikista mainitsemistasi ja muista unelmoinut aina silloin tällöin, mutta nyt oma kokoelma on toimiva (Prada, Mulberryn Blossom Pochette, Mulberry Dorset Tote), joten ylimääräiset rahat taidan laittaa reissukassaan :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei, onpa kiva, kun jätit kommentin! Tämä auttaa paljon kokojen pohdinnassa :) Kävin heti katsastamassa blogistasi Pradaa ja upealtahan se näytti ;) Laukut ovat kyllä ihania, mutta Pradankin hinnalla saisi kieltämättä jo unelmareissun... Nyt ei taida kuitenkaan hetkeen olla lomaa tiedossa, joten eiköhän niihin reissuihin ehdi sitten säästämään vielä erikseen! :)

   Ps. Piti googlettaa tuo Mulberryn Blossom Pochette ja sekin on tosi näppärän näköinen laukku! Ajaisi hyvin mustan pikkulaukun asemaa...

   Delete
 2. Celinen tribag:a en voi kuin suositella! <3 kirinyt selkeään johtoon lempparilaukuissa :) tosin se ei täytä tuota "työhön soveltuvuus" -kriteeriä :D mutta pieneen kokoonsa nähden todella tilava ja näppärä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olenkin sitä sinun yksilöäsi ihaillut <3 Haha, työlaukun pitää kyllä olla isompi, mutta ehkäpä sen jälkeen on tribagin vuoro ;)

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.