Talven asut

Nyt maaliskuussa voidaan jo todeta talven väistyneen, eikö? Vaikka keli ulkona näyttääkin lähinnä syksyltä... Kokosin koostetta tämän talven asuista samaan tapaan kuin syksyllä (täällä). Asuja ei kovin montaa kertynyt, sillä tämä nykyinen elämäntilanne mahdollistaa kuvaamisen vain viikonloppuisin, jos silloinkaan. Jokainen asukuvaus on itselleni pieni saavutus aikataulusumplimisineen, laittautumisineen ja kuvien jälkikäsittelyineen. Yhden asukuvan eteen tulee tehtyä helposti useiden tuntien "työ", vaikka ihan harrastuksena tätä teen :) Täytyy siis jälleen nostaa hattua kaikille ahkerille bloggaajille, joilla asukuvaus sujuu ketterästi mahdollisesti muiden töiden ohellakin!

 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

Oma suosikkini taitaa olla tuo hattuasu, vaikka parhaiten viihdyin pörrötakissa. Kuvatkin vaikuttavat paljon, sillä pörrötakkikuvista en tykännyt yhtään, eikä takki pääse niissä oikeuksiinsa. Katsotaan, jos ehtisin sen kuvaamaan vielä paremman asun kera ennen kuin se muuttaa kesäsäilöön :) Aika tasaisella värimaailmalla näköjään mennään tuota sinertävää kuvaa lukuun ottamatta. Ja mikäs talvi tämä on, kun vaan yhdessä kuvassa näkyy lunta ja edes pilkahdus aurinkoa, kysynpä vaan?

Sinänsä olen tyytyväinen näihin kuviin, että olen onnistunut valikoimaan monipuolisesti eri vaatekappeita, vaikka tällä hetkellä ostan uutta todella harvoin ja tuntuu, että päälläni on aina samoja juttuja. Näissä kuvissa näkyy esimerkiksi lähes kaikki talvitakkini, ainoastaan yksi lyhyempi toppatakki uupuu :) Myös kengissä on jonkin verran vaihtelua, vaikka onhan nuo Niket aika hallitsevat. Yksi, mikä ei näköjään muutu mihinkään, on mustat housut :D Lupaan siirtyä muunkin värisiin farkkuihin kevään tullen! Jotenkin vaan mustat housut ovat talvella ne lohdullisimmat.

Onko teillä muuten jotain toiveita asukuvien suhteen? Muuta kuin että niitä voisi olla enemmän? :D Entä löytyikö lempparia näiden kuvien joukosta?

Emmi
You may also like:

8 comments

 1. Kivoja asuja kaikki! Mutta tietty lempparini on tuo, jonka otin itse hihi! Ei kun oikeasti tykkään siitä asusta tosi paljon, livenä näytti myös upealta. Ja vitsi mä täällä mietin, että hommaisinko noi Roshet kevääksi vai jotku muut, hienot ne on siitä ei pääse mihinkään! Ja toi karvatakki on kiva myöksin, samoin mustat revityt farkut. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihi, tykkäsin siitä itsekin ja kuvista myös! :) Roshet ovat ihan parhaat! Oon käyttänyt niitä niin paljon, että ne alkavat jo vähän ratkeilla... Syynä saattaa olla myös se, että pesin ne pesukoneessa - en suosittele :D Tällä hetkellä kuolailen Niken Air Forceja matalavartisina ja oikeastaan kaikkia muitakin Niken tossuja, ääh!

   Delete
 2. Todella tyylikkään näköisiä asuja kaikki! :)

  ReplyDelete
 3. Minunkin suosikki on tuo hattuasu, mutta tykkään kyllä kaikista :) Asukuvaaminen on kyllä melkoisen haastavaa päivätyötä tehdessä ja Suomen sääolosuhteissa, kyllä monesti on tullut ajateltua onko koko touhussa mitään järkeä, jotenkin sitä silti aina jatkaa vaan :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niinhän se on! Jotain koukuttavaa tässä kuitenkin on, kun ei millään malta lopettaa, vaikka se olisikin järkevää :D

   Delete
 4. Hattuasu on suosikki täälläkin! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla, kiitos mielipiteestä Erika! :)

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.