Leo is back

Kaivelin tuossa kevään kunniaksi vähän kevyempiä huiveja esiin, enkä totta puhuen muistanut edes tämän leopardihuivin olemassaoloa! Oli pakko päästä heti yhdistämään huivi beigen takin kanssa ja aika kivasti sävyt menevätkin yhteen vai mitä? :)


Kuvat ovat viime viikolta, jolloin piti pukeutua hieman siistimmin töihin liittyviin menoihin. Kaivoin pitkästä aikaa esiin myös luottokauluspaitani :) Olen huomannut tyylini muuttuneen aika rennoksi ja mukavuudenhaluiseksi (kiitos esimerkiksi lenkkarimuodin), mutta välillä on tosi kiva pukeutua siistimmin. Bleiseritkin on kaivettu kaapin pohjalta pölyttymästä!  


Olin viime viikolla aikamoinen stressi-erkki, minkä vuoksi syöminenkin meni vähän niin ja näin. Kuvissa näkyvä vihersmoothie ei siis ole ainoastaan kuvausrekvisiittaa, vaan oleellinen osa päivän ravintokokonaisuutta - ei näin :D Tosi hyvää kylläkin, tämä Stockalta noukittu.


Takki Mango / huivi Kiinasta / laukku Coccinelle / kauluspaita Massimo Dutti
housut Vila / aurinkolasit Ray-Ban


Mikä ihana valo näissä kuvissa, toivottavasti se on tullut jäädäkseen!

Emmi

Kuvat: Janica
You may also like:

4 comments

 1. Ihanan keväinen asu! Saisi kyllä auringonpaiste palata pikapuoliin, ainakin täällä Keski-Suomessa vihmoo vettä vaakatasossa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoksia Miss J! :) Aika harmaata on nyt Helsingissäkin, joten aurinkoa kaivataan kyllä!

   Delete
 2. Oi miten keväinen asu ja ihana leohuivi! Omani en ole vielä sen enempää esille kaivanut mutta eiköhän senkin aika ole ihan pian ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Karoliina :) Vielä kun saisi kevättakit käyttöön!

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.