Ystävänpäivätoiveita + alennuskoodi

Mihin tämä aika oikein menee, kun pian on jo ystävänpäivä? Yhteistyökumppanini Zalando halusi ilahduttaa blogini lukijoita alennuskoodilla näin ystävänpäivän kunniaksi. Innostuin kovasti koodista, sillä kevään toivelistallani keikkuu jokunen asuste Zalandon valikoimista. Nyt lähtisi hinnasta 15% pois, joten houkutus on kova!

Keräsin listaan omia toiveitani, kunnes huomasin, että nehän ovat kaikki unisex-tavaraa. Toisin sanoen tässä on nyt lahjavinkkejä molemmille sukupuolille. Ja mitä se kertoo omasta tyylistäni? Ei ehkä kovin tyttömäinen, mutta se nyt ei tullut yllätyksenä :D Näiden lisäksi minulla olisi muutamia sisustustoiveita kevääksi, mutta niistä koostan vielä oman listauksen.


huivi Topshop / rannekello Daniel Wellington / aurinkolasit Ray-Ban Clubmaster 
ja Ray-Ban Aviator / tennarit Nike

Mitä sitten löytyy toivelistaltani? Uusi rannekello on pyörinyt siellä jo pitkään ja mielellään joku sirompi malli, kuten Daniel Wellingtonin klassikko. En tosin ole varma, osaanko käyttää nahkaranneketta, kun olen tottunut metalliseen? Seuraava ongelma on tietysti rannekkeen ja metalliosien värit, mutta tällä hetkellä tämä hopeinen mustalla rannekkeella tuntuisi kaikkein raikkaimmalta vaihtoehdolta.

Aurinkolaseille taitaa olla näistä vaihtoehdoista kaikkein suurin tarve! Vanhat Aviatorit kun joutuivat koiran hampaisiin ja olen siitä lähtien katsellut vastaavia musta-/vihreälinssisinä. Kivoja malleja vaan olisi niin monet muutkin... Olen nyt vasta lämmennyt kunnolla peililinsseille ja kaiken lisäksi olen katsellut jopa pyöreitä linssejä yhtenä vaihtoehtona. Hulluksiko tässä on tultu vai kevät se vain sekoittaa pään?

Tennarit tuskin tulevat yllätyksenä, sillä mikään määrä tennareita ei tunnu olevan liikaa. Kuolaan jatkuvasti uusia malleja, kuten tällä hetkellä Air Forceja. Onneksi kaapista löytyy esimerkiksi korkkaamaton pari Converseja, joten ehkä nyt maltan näiden kanssa (varsinkin, kun koot ovat loppu, buu). Lisäksi olisi kiva ostaa joku hieman kevyempi huivi keväälle, mieluiten vaaleampi sellainen. Hiekanvärinen näyttäisi hyvältä mustan nahkatakin kanssa! Tämän Topshopin huivin materiaali näyttää aika liukkaalta ja olinkin hieman pettynyt Zalandon huivivalikoimaa. Pitää siis päästä jonnekin testailemaan, jotta se oikea löytyy.

Löytyykö mitään samoja toiveita? Haha, vieläkin naurattaa kuinka miesmäiseltä tämä toivelistani näyttääkään :D

Emmi

*Alennuskoodin ehdot: Edun viimeinen voimassaolopäivä 15.2.2015 | tilauksen vähimmäisarvo 100,00 € | edun voi käyttää vain kerran ja se on lunastettava ennen tilauksen vahvistamista | ei voida vaihtaa rahaksi tai yhdistää muihin etukuponkeihin | ei koske jo alennettuja tuotteita | ei välttämättä koske kaikkia tuotemerkkejä

sisältää mainoslinkkejä
You may also like:

2 comments

 1. Anonymous12/2/15 20:32

  Ihania juttuja oot kyl löytäny! (: ja varmasti opit DW:tä käyttään! Mäki ennenku ostin omani (1, 5v sitte) ni käytin vaan metallirannekkeista korssiani.. nyt en mistään hinnasta suostuisi nahkahihnaista kelloa vaihtaan poissa ja korssinikin myin pois joskus muutama kuukausi sitten! :P

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei kiva kuulla! :) Vanha kelloni (samaa luokkaa kuin Kors) tuntuu aika raskaalta, joten jätän sen usein töissä pois. Onhan se edelleen kaunis, mutta nahkaranneke voisi olla helpompi käytössä :) Totuttelukysymys siis ;)

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.