What's in my bag - beauty edition

Olette varmasti törmänneet blogeissa What's in my bag -juttuihin, joissa paljastetaan käsilaukun sisältöä. Olen itsekin kyseinen jutun tehnyt vaihto-opintoajaltani (löytyy täältä - miten hassua lukea noin vanhoja juttuja!) ja pian voisin taas päivittää sitäkin. Sitä ennen kuitenkin pieni beauty edition, eli mitä kauneustuotteita käsilaukkuni näin (työ)päivän ajaksi sisäänsä imaisee.


Olen tosi huono kantamaan mukanani meikkejä. Tai no helppo niitä on kantaa, mutta harvemmin muistan lisätä mitään työpäivän aikana. Ainoa, mitä jaksan lisäillä, on puuteri, sillä kasvoni kiiltävät helposti. Puuteripaperiakin on kokeiltu, mutta tällä hetkellä Lumenen läpikuultava (sopii kaikille ihon sävyille) kivipuuteri on itselleni toimivin. Joskus kassiin eksyy huulikiilto- tai puna, mutta siinäpä se sitten onkin :) 


Talvi tarkoittaa kuivuutta niin huulissa kuin käsissäkin, joten käsi- ja huulirasvat ovat aivan must! Kaikki kuvassa näkyvät purnukat on saatu lahjaksi, joten siskoni ja ystäväni tuntevat minut hyvin ;) Body Shopin käsirasva on ollut kovassa käytössä ja kuivimpiin kohtiin lisäilen erittäin kosteuttavaa body butteria. Kiehl'sin huulirasva ajaa minulla huulikiillonkin tehtävää useimpina päivinä toimistolla.


Hiusten suhteen harja ja kuvista unohtunut Batisten kuivashampoo ovat ylimmät ystäväni. Kuivashampoo pelastaa pipon alle litistyneet hiukset ja harjalla saa selvitettyä pahimmat takut kuivista latvoista. Ostin tämän päänahkaa ihanasti hierovan Manufakturan harjan Prahasta noin kolmella eurolla ja se olikin reissun ainoita ostoksia. Käytän edelleen Tangle Teezeriä märkiin hiuksiin, mutta se usein unohtuu treenikassiin, joten nyt on jokaiselle laukulle oma harjansa, heh.


Sellaisia hyvin simppeleitä juttuja löytyy (työ)laukustani tällä hetkellä. Vietän suurimmat osat päivistäni itsenäisesti lopputyön ääressä ahertaen, joten hirmuisia ulkonäköpaineita ei ole. Välillä on kiva laittautua enemmän esimerkiksi yrityksien edustajia tavatessa :) Ja vapaa-ajan menot ovat tietysti asia erikseen!

Hyvää ystävänpäivää kaikki te ihanat! <3

Emmi
You may also like:

2 comments

  1. Mulla huulikiilto ja varsinkin huulirasvat on ihan must koululaukussa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Samaa mieltä huulirasvojen suhteen :) Huulikiillot ovat kesällä kovemmalla käytöllä!

      Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.