Sporty wanties

Iskipä taas pitkästä aikaa järkyttävä himo uusiin treenivaatteisiin! Urheiluvaatteita voi melkeinpä kutsua heikkoudekseni, sillä omistan aika monta paria trikoita ja treenitoppeja. Se on vaan niin paljon kivempi suunnata salille freshien treenikamppeiden kanssa, eikö vain? ;)


Pinkit lenkkarit Nike / takki Nike / toppi Adidas / lilat lenkkarit Nike / 
trikoot Nike / aurinkolasit Ray-Ban 

Nuo pinkit lenkkarini ovat järjettömän hyvät jalassa, voin vaan suositella! Ne ovat tukevammat jalassa kuin Freet, minkä vuoksi tykkään käyttää niitä kävellessä/juostessa pidempää lenkkiä. Freet taas sopivat keveytensä puolesta salille tai lyhyemmille juoksulenkeille. Itseltäni löytyy Freet korallissa värissä, mutta tuo violetti väri miellyttää myös silmää.

Kuinka makea olisikaan tuo keltainen takki lenkkareiden pariksi? Muutenkin tuollainen neonkeltainen/lime on värinä tällä hetkellä todella herkullinen ja raikas - ehdoton lemppari treeneihin! "Harmi" vaan omistan jo hyvin samanlaisen takin pinkkinä, joten treenitoppi samassa värissä voisi olla järkevämpi hankinta. Ostin muuten jokin aikaa sitten Zeropointin kovasti hehkutetut kompressiosäärystimet juuri tässä värissä, niistä kokemuksia myöhemmin :)

Ja mites nuo trikoot, onko edes siistit?! Harmi, että ne ovat myös aika suolaisen hintaiset. Toisaalta hyvä vaan, ettei tulee liikaa houkutuksia tälle trikoohamsterille. Tuon Adidaksen topin voisin pukea myös vapaa-aikaan. Naurattaa vaan ajatus, jossa kuljen näissä trikoissa ja tuossa paidassa :D Aurinkolasit löytyvät onneksi jo omasta kaapista, halusin vaan mallailla niitä tähän sporttityyliin. 

Tästä listasta puuttuvat vielä ne kaikki ihanat tennarit mitä tällä hetkellä himoitsen vapaa-ajan käyttöön... Niin jäikö epäselväksi, mikä on lempparimerkkini urheilukamppeiden suhteen? ;) 

Emmi

sisältää mainoslinkkejä

You may also like:

Post a Comment

© Me Time. Design by MangoBlogs.