Sporty sunday

Upeat talvikelit tuskin ovat jääneet keneltäkään huomaamatta viime päivinä! Sunnuntailenkit ovat muutenkin parhautta ja aurinko tuo siihen vielä oman lisänsä. Kuvattiin teille vähän erilaista asua tällä kertaa suoraan kävelylenkiltä. Viihdyn usein sporttisemmissa vaatteissa, mutten tiedä kiinnostaako teitä nähdä tällaisia vähän rennompiakin asuja? :)


Kirkkaassa säässä kuvaaminen tuo omat haasteensa ja näistä kuvista tuli näköjään ärsyttävän sinertäviä. Sen siitä saa, kun ei viitsi aina kuvata raakakuvina... Nyt en jaksanut taistella muokkauksen kanssa, joten menköön :) Asukuvia tulee muutenkin otettua vain viikonloppuisin, joten ei auta alkaa liikaa nirsoilemaan. Voisin kyllä siirtyä kokonaan raakakuviin, kunhan saan uuden ulkoisen kovalevyn ostettua! Raakakuvat kun vievät sitä tilaakin enemmän, ja kolme vuotta vanha koneeni alkaa uhkaavasti täyttymään tämän harrastuksen myötä.


Tampere <3 

Lenkkeilyn lisäksi käytiin vielä auttamassa siskoani muutossa, joten hyötyliikuntaa tuli harrastettua reippaasti. Mites siellä viikko on startannut? :)

Emmi
You may also like:

2 comments

 1. Tosi kivan näköinen takki!

  Täällä lähti viikko ihan hyvin käyntiin, kiitos kysymästä! Oli kaksi päivää koulua, mutta nyt vietellään loppuviikko etäpäiviä! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoksia! Se alkaa olla jo jokusen vuoden vanha ja aina "kulahtaa" pesussa, joten ensi talvella voisi investoida uuteen parkaan! Kiva kuulla, etäpäivät tuovatkin kivaa vaihtelua viikkoon :)

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.