Prague photo diary

Hei kaikki! Matkasta syntyi pieni blogitauko ja mitä kauemmin täältä on pois niin sitä suurempi kynnys on taas kirjoitella. Monena iltana olen avannut koneen vain sulkeakseni sen uudelleen. Kun viettää töissä sen kahdeksan tuntia ruudun edessä, niin sitä ei pahemmin haluaisi vapaa-ajalla enää harrastaa. Tämä on yksi suurimmista syistä, miksi mietin ajoittain bloggaamisen mielekkyyttä... Nautin tästä harrastuksesta kovasti, mutta lähes kaikki hereilläoloaika tietokoneen ääressä on yksinkertaisesti liikaa. Toistaiseksi en ole kuitenkaan valmis tästä luopumaan, kirjoitellaan sitten vaikka vähän harvemmin :)  


Tässä kuitenkin hajanaisia kuvia Prahasta. Miten kaunis kaupunki! Menkää ja kokekaa. Ajattelin tehdä vielä erikseen jutut pikavinkeistä Prahaan sekä kaupungin ruokatarjonnasta, jos ne vaan kiinnostavat? Muutama asukuvakin tuli reissussa napattua, tosin tosi loogisesti (!) aina päivän päätteeksi ja lookia kuvaa parhaiten sanat reissussa rähjääntynyt :D Katsotaan siis, onko siellä mitään julkaisemisen arvoista.


Matkalla ja etenkin näitä kuvia katsoessa tuli taas himo ostaa kunnon laajakuvalinssi kameraan. Tuosta kittilinssistä ei oikein tunnu olevan mihinkään ja kaiken lisäksi en osaa pienentää näiden kuvien kokoa ilman, että kuvasta tulee "mössöä". No, jos kehitys loppuu tyytyväisyyteen, niin tämä valokuvaus taitaa olla ikuista kehitystä :D


Tämä tynkä viikko onkin kohta jo ohi, jippii :)

Emmi
You may also like:

6 comments

 1. Anonymous6/2/15 10:13

  Mieluummin pidempi tauko kun koko blogin lopetus! :) Kyllä me jaksetaan odottaa.

  ReplyDelete
 2. Uuu... mielettömiä kuvia! Vaikuttaa kyllä kivalta paikalta, ja itse asiassa muistuttaa tälleen nopeasti katsottuna aika paljon Budapestilta. Hitsit, pitäisi kyllä tuonne joskus päästä!

  Ja samat ajatukset täälläkin blogin suhteen. En kuitenkaan ole vielä valmis sitä jättämään vaikka harmittaa kun niin vähän jaksan kirjoitella :( On vaan niin paljon muutakin tekemistä kuin koneella istuminen, ja bloggaaminen vie aivan tuhottomasti aikaa! Toivottavasti jatkat kuitenkin, sun postauksia on aina niin kiva lukea! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Maaria! Minä taas haluaisin käydä Budapestissä - upeita kaupunkeja varmasti molemmat ja matala hintataso on kiva plussa ;)

   Bloggaaminen tosiaan vie niin paljon aikaa kuin sille vaan on antaa... Huomaan, että tulen jatkuvasti kriittisemmäksi omille jutuilleni ja koko ajan pitäisi "parantaa tasoa", mistä tulee vaan turhia paineita. Nykyään ammattibloggaajat tekevät niin upeaa työtä, että tällainen harrastelija kokee pakostakin alemmuuskompleksin, vaikkei saisi :D Kiitos kuitenkin ja samat sanat! :)

   Delete
 3. Tonne vanhempani lähtee kolmen viikon kuluttua enkä pääse mukaan... *syvä huokaus* No, ehkä vielä joskus...

  En halua, että säkin lopetat bloggaamisen! Yksi lempibloggaajani on ainakin tauolla, enkä kestä sitäkään. Älä siis ainakin lopeta bloggaamista, se olisi mulle viimeinen niitti... Kirjoita vain silloin, kun on jotain kirjoitettavaa. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Etköhän vielä pääse Prahaan halutessasi, se on suhteellisen lähellä, eivätkä lennotkaan maksa maltaita :) Nyt on taas enemmän virtaa blogata, se näköjään menee vähän kausittain! Välillä lyö pää ihan tyhjää ja nyt olisi taas miljoona ideaa tänne, kun vaan ehtisi toteuttamaan :D Kiitos tsempistä! :)

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.