Myynnissä Mulberryn huivi ja muuta kivaa

Kivaa sunnuntaita sinne ruudun toiselle puolen! :) Ankea, tuulinen, pilvinen ja loskainen (jatkanko listaa?) keli sai minut lukkiutumaan sisätiloihin ja käymään läpi tavaroitani. Moni kiva juttu on jäänyt liian vähälle käytölle ja näin ollen listasin vähän myytävää Huuto.nettiin. Jos Mulberryn klassikkohuivi tai Marc by Marc Jacobsin kello kiinnostaa, niin vilkaiseppa tuonne :) 


Yritän saada vielä lisää tavaraa myyntiin lähipäivinä, kunhan taas vaan saan kaiken kuvattua. Näitä kahden kaupungin välillä asumisen huonoja puolia on se, että tavarat ovat aina väärässä paikassa tai muuten vain hukassa. Ainakin Mulberryn nahkainen puhelinkotelo sekä mahdollisesti toinen kello ovat vielä tulossa myyntiin. 

Vaikka olen tavaroita myynyt ennenkin Huuto.netissä, niin silti olen aina vähän hukassa sen suhteen, miten siellä tulisi toimia. Laitoin nyt myyntiajaksi kaksi viikkoa (14 vrk), mutta onko se liian pitkä aika? Voi siis olla, että lyhennän myyntiaikaa, jos se edes on mahdollista enää. Heh, kaipa tässä kehittyy :D

Emmi

Ps. Nyt siellä ulkona kurkkii aurinko! Hyvä ajoitus siis ;)
You may also like:

Post a Comment

© Me Time. Design by MangoBlogs.