Beige on beige

Siitä lähtien kun ostin beigen hattuni, olen suunnitellut yhdistäväni sen saman sävyiseen takkiini. Hattu tuo mukavasti "jujua" asuun kuin asuun ja kaiken lisäksi se suojasi hyvin sadepisaroilta ;) Lauantaina tuli taas pohdittua, että on tämä bloggaaminen hullujen hommaa ankealla kelillä. Onneksi sentään seura oli hyvää! Kelikään ei näytä niin pahalta näissä kuvissa - itse asiassa tuo sateesta kiiltävä asfaltti taitaa vain heijastaa lisää valoa kuviin.


Hattu H&M / takki Mango / neule Gina Tricot / housut Mango / kengät Dinsko  
laukku LV / rannekoru H&M / huivi Kiinasta


Huomasin Pinterest-kansioni ja muutenkin sosiaalisen median täyttyvän mustista housuista polvirei'illä, joten tuunasin vähän vanhoja housujani. Ei muuta kuin sakset käteen! Ensin reiät olivat liian pienet, sitten jo liian suuret. En siis ole täysin tyytyväinen lopputulokseen, mutta omat käsityötaitoni tietäen ei ihmeitä voikaan odottaa. Ainakin ne ovat nyt vähän mielenkiintoisemmat kuin pelkät mustat housut, joita täällä blogissa on nähty jo kyllästymiseen asti?


Lisäksi olen kiinnittänyt huomiota pidempiin takin helmoihin, joihin verrattuna tämä oma tuntuu vähän hölmöltä? Takki on jotenkin tosi vaikea saada näyttämään luonnolliselta kuvissa. Mielestäni se on livenä tosi kiva, mutta näissä kuvissa tönkkö kuitenkin. Kevääksi olisi kiva hankkia joku oikein pitkähelmainen ja liehuva trenssi!


Kuvista on kiittäminen Ninnumaariaa, joka sai mielestäni näihin kivoja tunnelmia, ja värimaailmakin on aika yhtä asun kanssa :) Mitäs pidätte asusta? Ja ainiin, kampaajallakin tuli vihdoin käytyä ja näyttäähän se kuontalo vähän parempikuntoiselta jo kuvissakin. Vihdoin. 

Emmi
You may also like:

8 comments

 1. Hattu sopii kyllä sulle tosi hyvin! :) Ja pidän kyllä asusta muutenkin! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla! Itse vierastan sitä vielä vähän, vaikka olenkin yrittänyt totutella :) Kiitos Kirsi! :)

   Delete
 2. Vau mikä kaunotar, varsinkin tuossa ensimmäisessä kuvassa jossa hymyilet, olet superkaunis! <3 Ja asu on todellakin mieleeni, reijät farkuissa tekevät sen viimeisen silauksen! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos, siellä toinen kaunotar <3 Näistä kuvista löytyi yllättävän monta hymyä ja pari repeämistäkin, taisi siis olla hauska meno kuvauksissa :D Kiva kuulla, että reiät sopivat myös!

   Delete
 3. Oon edelleen sitä mieltä että hattu kyllä sopii sulle aivan super hyvin!!! Muutenkin todella ihastuttava asu yksinkertaisuudessaan ja ihana sinä :)<3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos ihana :) <3 Tämä rohkaisee tarttumaan hattuun useamminkin! Itse asiassa mustia hattuja on tässä jo kuolattu jonkin aikaa... Näin sitä vaan tottuu pikkuhiljaa uusiin juttuihin :)

   Delete
 4. Kiva kun tykkäsit kuvista, kivoja tulikin! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eikö vain, suuri kiitos vielä! :) <3

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.