Talvikenkien metsästys

Minun olisi tarkoitus iskeä tänään alennusmyynneille talvikenkien kuvat silmissäni, mutta on toki fiksua katsastaa ensin nettikauppojen tarjonta ja tarjoukset. Toiveenani olisi saada kengät, jotka olisivat lämpimät ja tukevat liukkaallakin kelillä - käytännölliset ennen kaikkea. Tällä hetkellä nimittäin tepastelen ulkona vielä nahkanilkkureillani, jotka jäädyttävät varpaani ja meinaavat luistaa jatkuvasti...

Timberlandit tuntuvat olevan suosittu valinta, mutta itse olen vielä kahden vaihella. Kannattaako niistä tosiaan maksaa niin paljon, ovatko ne sen rahan arvoiset? Toisaalta ostan mieluummin todistetusti laadukkaat kengät kuin halppikset, mitkä hajoavat heti käytössä. Jostain syystä osaan kuluttaa kengät kuin kengät nopeasti rikki, joten olen valmis maksamaan laadusta. Kallis hinta ei vaan aina ole tae laadusta, valitettavasti!


Kuva lainattu täältä, 1. Caterpillar, 2. Tamaris, 3. Timberland, 4. Fila (alessa), 
5. L.L.Bean, 6. Tamaris

Toisekseen kammoan vähän sitä perinteistä sinapinsävyistä "ruskeaa", joita meidänkin eteisestä pari löytyy. Tarvisin siis jonkin muun sävyyn kenkiini. Timberlandeja on muutenkin hankala saada käsiinsä tähän sesonkiaikaan, joten en tiedä, miten eri sävyjä on saatavilla. Zalandolla näytti olevan nyt perusmallia tarjolla, mutta ruskea sävy oli loppuunmyyty. Saa nähdä, mikä kaupungilta löytyy!

Menin lisäksi ihan pikkuisen ihastumaan noihin L.L.Beanin nilkkureihin, jotka pitäisivät ainakin vettä ja loskaa kumikärjensä ansiosta. Harmikseni en löytänyt vielä vastaavia Suomeen toimittavista nettikaupoista, joten pitää jatkaa etsintöjä ja selvityksiä toimituksen suhteen (jos niihin päädyn). Tästäkin ihastumisesta voin syyttää vain ja ainoastaan Pinterestiä ja erityisesti tätä kuvaa :D 

Nyt kuitenkin töiden pariin, jotta pääsen iltapäivällä katsastamaan nopeasti Turun alennusmyynnit niin kenkien kuin vakiokohteeni Zarankin suhteen ;) Ihanaa perjantaita ja kertokaa toki omia näkemyksiänne talvikenkien suhteen!

Emmi

sisältää mainoslinkkejä
You may also like:

4 comments

 1. Tamariksella ainakin on tosi laadukkaita kenkiä, itselläkin on muutamat brändin kengät. Tosin ne ovat talvisaappaat...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla! Itse en olekaan heidän kenkiään vielä kokeillut, mutta nämä näyttävät tosi kivoilta :)

   Delete
 2. Anonymous14/2/15 09:38

  Varoituksen sana SIEVIN talvi/vaelluskengistä!Ostin täyskotimaiset SIEVIN talvikengät (vaellusmalliset)Pohjat hajoavat 3-4 vuoden aikana käyttökelvottomiksi ja harmittaa kun pohjat ovat materiaalista joita ei ole mahdollista korjauttaa perinteisesti suutarilla.Varsinainen kenkäosa (nahkaa)
  on priimakunnossa.Mielestäni kenkien valmistajan tulisi laittaa
  informaatio/varoitus jotta kenkien pohjat materiaalista jota ei voi korjata!
  Se siitä "suosi Suomalaista"

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos varoituksesta! Onpa harmillista :/ Toisaalta tuo 3-4 vuottakin on nykyään kohtuullinen aika, sillä monet käyttökengät (ainakin itselläni) hajoavat nopeamminkin. Vaelluskengiltä kyllä toivoisi pidempää elinikää, joten tuskin olen Sievin kenkiin päätymässä!

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.