Sandron brunssi

Sandron brunssia on kehuttu kovasti, joten myös omat odotukseni paikan suhteen olivat korkealla. Me menimme kaveriporukalla paikalle lauantaina, jolloin brunssi on kokonaan vege. Salaatista bongattuja katkarapuja lukuun ottamatta brunssilta ei siis kalaa tai lihaa löydy. Suosittelen varaamaan pöydän etukäteen, sen verran suosittu paikka tuntuu olevan.


Brunssin kohokohta oli ehdottomasti runsas salaattipöytä erilaisine lisukkeineen, tahnoineen ja kastikkeineen. Maut tulevat käsittääkseni Afrikasta, mutta jotain tuttuakin, kuten croisantteja, juustoja ja (todella hyvää) leipää, valikoimasta löytyy. Itse tykkäsin hauskoista yksityiskohdista, kuten itse puristetuista mehushoteista. Nyt kun mehulingotkin tuntuvat olevan niin in ;)


Lämpimät ruuat olivat hyviä, vaikka valikoima rajoittui muutamaan sorttiin. Kaikki ruokalajit on merkattu hyvin niin, että jokaisen erityisruokavaliota noudattavan on helppo poimia itselleen sopivat ruuat. Lihaa ei todellakaan jää kaipaamaan - tosin en sitä muutenkaan brunssilla pahemmin kaipaa. 


Jälkiruokapöydästä löytyi kakkuja joka lähtöön. Gluteeniton suklaakakku olikin aivan taivaallista! Olisin silti kaivannut jotain pikkuisen erilaista vielä kakkujen lisäksi. Osa kakuista oli mielestäni hieman mauttomia, joten niiden tilalla olisi voinut olla jotain vähän yllättävämpää. Annettakoon kuitenkin anteeksi tuon syntisen hyvän suklaakakun vuoksi ;) 


Paikan palvelua pitää vielä erikseen kehua, kovin ystävällistä! Alkutungosta lukuun ottamatta ruokailu sujui hyvin ja viihtyisissä tunnelmissa, vaikka paikka ahdas onkin. Miinusta kuitenkin suolaisesta hinnasta (26,90 euroa muistaakseni), minkä vuoksi en heti uudelleen brunssille menisi.

Oletteko te käyneet Sandrossa?

Emm
You may also like:

2 comments

 1. Näyttää hyvältä! :) Kiva kun jaksat kantaa kameraa mukana ja kuvailla. Kasvisvaihtoehto sopisi minullekkin mainioisti, sillä punaista lihaa en syö ollenkaan (juuri laskin vuosia niin jo 14 vuotta ilman lihaa!!) ja voisin kyllä elää pelkillä kasviksillakin, vaikkakin kanaa ja kalaa syönkin. Minua on jo pitkään houkuttanut Fazerin brunssi, muttei J ole oikein brunssilla kävijä niin se on jäänyt. Käymme kyllä välillä kavereiden kanssa täällä Fransmannissa brunssilla, josta olen tykännyt. Onneksi olen menossa kuun lopussa ystävälleni kylään Helsinkiin ja sanoin heti, että Fazerin brunssille on päästävä! :D Oletko muuten käynyt siellä, että pitäiskö sinne varata pöytä etukäteen?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei sitä kyllä aina jaksa, mutta nyt tuli yhtäkkiä kuvausinto :D Nuo kasvisvaihtoehdot olivat oikein hyviä, esim. soijabolognese maistui poikaystävänkin mielestä ihan jauhelihakastikkeelle :) En tiedä tosin, onko sen lihattoman mielestä hyvä vai ei :D

   Ai hitsi Fazerille pitäisi kyllä päästä! En ole siis käynyt, mutta suosittelen pöydän varaamista, jos vähänkin arveluttaa :) Yleensä brunssit ovat tosi suosittuja...

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.