Pörrötakki-inspiraatiota

Olen jo suunnitellut nappaavani uuden takkini mukaan tulevan viikonlopun Prahan reissulle (jos nyt ei ihan jatkuvaa sadetta ole luvassa). En ole vielä täysin varma, miten takin haluaisin yhdistää, joten hain inspiraatiota Pinterestin ihmeellisestä maailmasta. Tässä siis muutama yhdistelmä samalla omaksi pakkauslistakseni.

Kokosin ensimmäisen kokonaisuuden Linda Juholan tästä asusta inspiroituneena. Lindan pörrötakki on mielestäni upea, mutta niin on myös tämä Topshopin yksilö! Oma pörrötakkini on lähes samaa sävyä, joten se käy myös mainiosti mustien asusteiden kanssa. Ihastuin noihin Dunen nilkkureihin, mutta omat nilkkurini taitavat olla vielä sen verran käyttökelpoiset, etten viitsi uuteen pariin investoida. Olen tänä talvena täysin hurahtanut poolokauluksiin ja tässä on tosi kiva malli. Kerrankin maltoin mieleni ja valitsin jonkin muun kuin valkoisen! En ole ennen pahemmin noteeraanut Topshopin vaatteita Zalandolta, mutta heillähän on tosi kivoja vaatteita :)Toisen asun inspiraationa toimi tämä kuva. Tosi värikästä, eikö? En voi mitään sille, että musta värinä houkuttaa tällä hetkellä kaikista eniten... Tuo takki näyttää siltä, että tekisi mieli vain kietoutua siihen! Jos en olisi juuri ostanut takkia, laittaisin tämän heti tilaukseen :) Zalandolla oli muuten Roshe Runeja nyt vaikka missä hienoissa väreissä/kuoseissa! Syksyllä kun niitä sai etsiä kissojen ja koirien kanssa. Mistä tulikin mieleeni, että Milo söi toisesta tossustani nauhat (:D), joten sellaiset olisivat nyt ostoslistalla.
Huh, pieni pakkausstressi tässä jo nostaa päätään, sillä lähden huomenna Helsinkiin ja siitä sitten reissuun. Eiköhän sitä hengissä selvitä ja unohtuneet jutut voi ostaa paikan päältä ;)

Emmi

Ps. Koskakohan oppisin tekemään näitä kollaaseja vähän nopeammin, taas meni vaatimattomasti pari iltaa Photoshopin kanssa leikkien :D

sisältää mainoslinkkejä

You may also like:

4 comments

 1. Kivoja asuja ja mitä ihaninta matkaa! <3 Mä oon harkinnut Photoshopin hankkimista, mutta J sanoi ettei todellaakaan, koska se menisi niin, että hän joutuisi sen käytön ensin opettelemaan ja sitten opettamaan minulle :D Ja inhoan opetella uusien ohjelmien käyttöä, eli olen unohtanut koko ohjelman :D Ehkä tästä mun tietokoneen käytöstä kertoo jotain se etten esim. osannut käyttää juurikaan Exeliä kun tulin tänne nykyiseen työpaikkaan, vaikka jo kolutukseeni kuului ohjelman käytön osaaminen, hups.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoksia Anne, matka olikin aivan ihana <3

   Haha, itsellänikin hetki meni tuohon Photoshopin tutkimiseen, onneksi Youtubesta löytyy hyviä tutoriaaleja :D Vieläkin osaan vain murto-osan niistä toiminnoista, mitä sillä voisi tehdä... Vähän sama juttu Excelin kanssa, eipä sitä koulussa hirveästi ole opetettu, joten itse oppimalla (ja niillä Youtube-tutoriaaleilla) mennään :D Uuden opettelu vie aina energiaa, mutta onneksi näitä taitoja arvostetaan nykyään aika paljon, joten ehkä se on sen arvoista!

   Delete
 2. Replies
  1. Kiitoksia Erika, se olikin ihana :) <3

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.