Next destination: Prague

Poikaystäväni yllätti minut aika perusteellisesti ostamalla meille joululahjaksi viikonloppureissun Prahaan. Matka-aika tammikuun viimeiselle viikonlopulle osuu sopivasti, sillä me molemmat vietämme myös synttäreitämme tammikuussa. Kätevää, kun voidaan aina yhdistää synttärijuhlimiset (ja vähän joulujuhlimisetkin) ja siten panostaa hieman enemmän ;)


Prahassa en ole käynyt aikaisemmin, mutta olen kuullut kaupungin olevan kaunis ja hintatasoltaan edullinen. Tarkoitus olisi ainakin syödä hyvin! Ja ennen kaikkea nauttia matkailun tuomasta fiiliksestä, jota en uskonut pääseväni taas näin pian kokemaan. Nyt toivonkin vinkkejä Parhassa käyneiltä niin paikkojen, ravintoloiden kuin shoppailunkin suhteen!

Emmi
You may also like:

4 comments

 1. Nyt en tykkää yhtään! Säkin olet lähdössä Prahaan - paikkaan, johon mäkin haluaisin, mutten vain pääse! Vanhempani ovat lähdössä sinne maaliskuussa; tietysti juuri sinä päivänä, jolloin mulla alkaa työharjoittelu...

  En varsinkaan toivo lainkaan matkakuvia Prahasta! ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, pahoittelut ;) Onneksi Praha on suhteellisen lähellä, joten varmasti pääset siellä vielä joskus käymään! Lentomatka kestää melkein saman verran kuin matka Tampereelta Helsinkiin, haha :D Odotan kyllä innolla reissua ja paljon kehuttua kaupunkia!

   Delete
 2. Ihana lahja, kylläpä poikaystäväsi osasi yllättää <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sanos muuta, tuli kyllä ihan puun takaa tämä yllätys <3

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.