Toivelista

Edellisestä toivelistauksesta onkin aikaa ja tykkään niitä aina välillä koostaa - näin pysyn itsekin paremmin kartalla siitä, mitä oikeasti tarvitsen (tai kovasti haluan, heh). Joulun alla tätä voisi kai kutsua joululahjalistaksikin, tosin sillä erotuksella, että uskon suurimman osan toiveista hankkivani ihan omasta lompakostani. Todellisuudessa nimittäin pyydän sukulaisilta niinkin jännittävää lahjaa kuin rahaa asuntosäästötililleni :D

Olen koko syksyn pitänyt huomaamattani ostoslakkoa, enkä ole ostanut juuri mitään ylimääräistä. Minusta ajatus "virallisesta" ostoslakosta ei toimi, sillä jos jotain itseltään kieltää, niin sitä vasta tekeekin mieli. En siis ole tietoisesti tehnyt ostoslakkoa, mutta mitään tarpeeksi kivaa tai tarpeellista ei ole vain löytynyt. Se on kyllä näkynyt täällä bloginkin puolella, sillä ostoksista en ole juuri hetkeen höpötellyt... Toisaalta olen ylpeä siitä, että rahankäyttöni on siirtynyt hieman "aikuisempaan" (lue: tylsempään) suuntaan ja sijoitan ylimääräiset pennoset mieluummin esimerkiksi harrastuksiin, koiraani tai sinne asuntosäästötilille pelkkien vaatteiden ja kivojen tavaroiden sijaan.

Sitä suuremalla syyllä koen ansaitsevani muutaman lahjan itseltäni itselleni, onhan tässä joulun lisäksi syntymäpäiväkin lähestymässä! Tässä siis enemmän ja vähemmän harkittuja toiveitani, jotka jaoin nyt "hömppäjuttuihin" sekä niihin oikeasti tarpeellisiin.


pipo Boss Orange (täältä), kaulaliina Polo Ralph Lauren (täältä), ratsastussaappaat Kiomi (täältä), kello Daniel Wellington, lompakko Louis Vuitton, puhelin iPhone 6, kuulokkeet Sony, talvikengät Timberland (täältä)

Hömppälistaltani Louis Vuittonin pieni ja kätevä lompakko piti hankkia jo kesätyömuistoksi, mutta jotenkin se vain jäi ja jäi. Tällä hetkellä edellinen lompakkoni vetelee viimeisiään, sillä valitettavasti nahka on löystynyt käytössä, eivätkä kortit enää pysy lompakossa. Uusi lompakko tulee siis todellakin tarpeeseen ja tässä mallissa koko on siitä kiva, että se menee pienempäänkin laukkuun. Lisäksi materiaali on testattu kestäväksi ja monogram kuosina kiehtoo edelleen.

Rannekelloja minulla on kaksi muutaman vuoden vanhaa yksilöä, jotka ovat toimineet moitteettomasti. Molemmat vaan ovat malliltaan aika raskaita, joten Daniel Wellingtonin siro ja nahkarannekkeinen kello toisi mukavaa vaihtelua. 

Listaltani löytyy jopa kahdet kengät talveksi, sillä edelliset alkavat olla huonossa kunnossa. Kengät ovat kyllä sellaista käyttötavaraa, että niihin pitää panostaa! Edes korkea hinta tai laadukas olemus ei aina takaa kestävyyttä, sillä omassa jokapäiväisessä käytössäni kengät eivät vaan kestä paria vuotta pidempään. Täydellisiä ratsastussaappaita olen etsinyt jo vuosia, mutta nämä Kiomin näyttävät aika lupaavilta! Käytännöllisyyspisteet vievät puolestaan Timberlandit, jotka voisivat jopa kestää pidempään kuin sen muutaman vuoden? Mustasta villahuivista jo mainitsinkin, sitä toivon Kiinan tontuilta jouluksi. Musta pipokin voisi olla paikallaan, mielellään vuorellinen sellainen :)

Toiveisiini on perinteisesti liittynyt myös elektroniikkaa, eikä tämä vuosi ole sen suhteen poikkeus. Uskollisesti kaksi ja puoli vuotta palvellut iPhoneni on alkanut reistailemaan, joten pian lienee uuden puhelimen paikka. Olisihan tuo kutonen aika makea, varsinkin yhdistettynä käteviin langattomiin kuulokkeisiin ;) Kuinka hyvät nuo olisivatkaan salilla, kun ei tarvitsisi huolehtia johtoihin sotkeutumisesta!


pannut Eva Solo, treenikassi Nike (täältä), salihanskat Versa Gripps, sarastelamppu Philips

Vaikka perustelin kaikki edellisenkin listan jutut enemmän tai vähemmän tarpeellisiksi, niin nämä ovat niitä vieläkin arjessa tarpeellisempia juttuja. Paistinpannut kuluvat meillä aika kovaa tahtia, sillä paistelen niillä jotain lähes päivittäin. Nämä valkoiset kaunokaiset näyttävät upeilta, mutta paistinpannun on oltava ennen kaikkea hyvin pinnoitettu, jotta siinä voi paistaa ruokaa myös ilman rasvaa! Jotkin pinnoitteet ovat ilmeisesti vähemmän myrkyllisiä kuin toiset, joten pitäisi vielä perehtyä enemmän tähän asiaan ja pannujen kestävyyteen...

Vein kirkasvalolamppuni työpaikalle ja Helsingistä löytyy jo yksi sarastelamppu, mutta pidättekö minua ihan pöpinä, jos haluaisin vielä yhden tällaisen Tampereelle? Olen tosin herännyt poikaystävän valoon vasta muutaman kerran, joten taidan jatkaa koeajoa ennen ostopäätöstä. Minulta puuttuu täältä yövalo kokonaan, joten jonkinlainen lamppu olisi joka tapauksessa hankittava. 

Lopuksi vielä vähän salijuttuja, sillä aina sieltä uupuu jotain. Uusi treenikassi olisi paikallaan, mieluiten jokin muu kuin musta väriltään. Entä oletteko kuulleet Versa Grippseistä? Näiden tarkoitus on ajaa sekä salihanskan että vetoremmien asemaa. Vihaan vetoremmien kanssa puuhaamista salilla, joten nämä toivottavasti auttaisivat asiaa. En vain ymmärrä, miten näilläkin voi olla hintaa niin paljon?

Listalta jäi tänä vuonna kokonaan sisustusjutut, sillä minulla on jo tarpeeksi tavaraa kahteenkin kotiin. Jälkeenpäin tuli mieleen, että muutaman kirjan olisin voinut näihin vielä sisällyttää, mutta oh well, kaikkea ei voi muistaa! Suosin lahjojen suhteen myös paljon elämyslahjoja, mutta niitä en voi täällä sen enempää vielä valottaa, sillä muutama yllätys voi mennä pilalle ;) Muista, että läheiselle annettu aika voi joskus itsessään olla se kaikkein paras lahja!

Emmi

sisältää mainoslinkkejä
You may also like:

2 comments

  1. Mulla on ollut jo pitkään tuo LV lompakko ja todella hyvin kestänyt, suosittelen!:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hei, kiva kuulla! Ehkäpä rohkaistun nyt viimein sen hankkimaan :)

      Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.