Siniset farkut ja kamelitakki

Olen pitkään halunnut parittaa kamelinvärisen takkini sinisten farkkujen kanssa, mutta jotenkin nämä revityt farkut eivät ole sopineet syysfiilikseen. Viikonloppuna lämpötilat olivat vielä plussalla, joten sää ei tuottanut ongelmia reikäfarkkujen käytön suhteen, ja päätinkin hyödyntää tilaisuutta. Otimme muutamat pikaiset asukuvat matkalla kuntosalille, joten laukkuna on tällä kertaa todella tyylikäs treenikassini ;) 

Onnistuin sähläämään valotuksen kanssa niin, että kuvat näyttivät kameran ruudulla hyviltä, mutta koneella aikas suttuisilta. Onko teille käynyt näin? Sen vuoksi kelpuutin joukosta vain muutaman kuvan tänne näytille, aikas turhauttavaa. Ensi kerralla olen taas toivottavasti fiksumpi!


Huivi: Zara, takki: Mango, neule: Banana Republic, farkut: Zara, 
nilkkurit: Dinsko, treenilaukku: Puma, käsineet Kiinasta

Huivi on varmaankin vikoja kertoja käytössä, sillä talvikäyttöön se ei oikein sovellu. Materiaali on puuvillaa ja pellavaa, ja huivi onkin ollut enemmän syys- ja kevätkäytössä :) Tuo takkikaan ei mikään superlämmittävä ole, joten tällä viikolla en enää näillä kamppeilla tarkenisi! Arkikäytössä onkin ollut enimmäkseen (kevyt)toppatakkini, jonka kanssa ei tarvitse hytistä bussipysäkillä.


Osaatteko te käyttää reikäfarkkuja kylmemmillä ilmoilla? Entä koska on lupa vaihtaa siihen lämpöisimpään untuvatakkiin ja roudata kaikki vilpoisat villakangastakit odottamaan kevättä? :D

Emmi
You may also like:

4 comments

 1. En käytä ikinä reikäfarkkuja, en pidä niistä. Itse aion hylätä villakangastakkini vasta, kun pakkasta on 10 astetta tai enemmän. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heh, kaikkia ei voi miellyttää :) Kiinassa kuulin myös aika paheksuvaa palautetta reikäfarkuista, kuulemma olisin saanut potkut koulusta niillä farkuilla ;)

   Delete
 2. Mulle revityt farkut ovat kyllä ihan yksinään kevään/kesän juttuja :-D En jotenkin osaa ees pukea niitä muitten kuin balleriinojen tai conssien kanssa - tai sandaalien, heh. Tosin juuri yksi päivä näin työkaverillani kivat sellaiset hieman kiinni ommellut reikäfarkut, jotka kyllä näytti tosi kivalta nilkkurien kanssa ! Pitääkin poiketa Zaraan, koska sieltä ne kuulemma oli hankittu ihan pari päivää sitten.

  Tässä sunkin asussa reikäfarkut ja nilkkurit näyttää kivalta, joten ehkä mun pitää alkaa niitä yhdistelemään!:-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. En minäkään näitä ihan omakseni näin syksyllä/talvella koe, mutta mukavaa vaihtelua kuitenkin! Sinullekin sopii kyllä hyvin reikäfarkut, joten rohkeasti vaan jalkaan ;)

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.