Postikortti mökiltä

Ai että, se olisi "loma" nyt! Viikonloppu meni vielä vauhdilla viimeisten jouluostoksien ja pikkujoulujen parissa, mutta eilen saavuimme tänne poikaystävän mökille joulunviettoon. Tarkoitus olisi olla tässä aattoon asti ja siitä jatkaa sitten omien isovanhempieni luokse. Meillä ei ole koskaan ollut tapana viettää joulua kaupunkikotona, joten joulu saaristossa ja maaseudulla, keskellä ei mitään, on erittäin tervetullut!


Keli on ollut tänään ihana, kuulas pakkaspäivä. Lunta tosin voisi vielä tulla! Nukuin muuten 12 tunnin yöunet, taisi hieman univelkaa löytyä... Aamupäivän käytin oman blogilistani läpilukemiseen ja nyt on taas mukava palata tänne omankin blogini pariin. Askartelin myös joulupaketteja ja sekin on taas pitkästä aikaa oikein hauskaa puuhaa. Illalla saunaan ja huomenna luvassa leipomista, tällaista mukavaa oleskelua vaan!


Nämä voisi laittaa pannaan jouluksi ;)


Jätin muuten kamerani vahingossa Tampereelle, mutta ehkä hyvä vaan. Saan kuitenkin poikaystävän kameraa lainaan tarvittaessa (kuten tänään), eikä tule sitten stressattua kuvailujen suhteen :) Yleensä olen meidän perheessä se "valokuvaaja", joten välillä tekee ihan hyvää katsella ympärilleen muutenkin kuin linssin kautta! 

Rentouttavaa jouluviikkoa teille! <3

Emmi
You may also like:

2 comments

© Me Time. Design by MangoBlogs.