Hattuasu

Tässä sitä hattuasua nyt olisi! Mahtavaa, kun sunnuntaina paistoi aurinko ja saatiin mielestäni ihan kiva valo näihin kuviinkiin :) Harmi, että valoa on tähän vuodenaikaan rajallisesti käytettävissä ja se tarkoittaa sitä, että aina auringon pilkahtaessa minulle tulee kova tarve päästä kuvaamaan. Tavallaan siis ihanaa, että aurinko paistaa, mutta hieman myös ahdistavaa sellainen pakonomainen tarve saada kuvia aikaiseksi, kun kelit kerrankin suosivat... Tunnistavatko muut bloggaajat tai valokuvaajat samaa ristiriitaa?


Ette muuten usko, mitä Milo keksi tuolla järvenrannassa? No mennä uimaan tietysti! Hurr sanon minä... Sain myös juuri ennen tätä kuvanottohetkeä kuraiset käpälät vasten valkoista villapaitaa, joten pahoittelen, jos paidassa näkyy tahroja. Tämä on tätä perussähläystä meillä :D


Asusta vielä sen verran, että pyrin pitämään sen simppelinä, koska hattu itsessään jo tekee paljon. Tarkoitus oli alun perin yhdistää tähän vielä karvakaulusta, mutta se lopulta unohtui ja jää nyt toiseen kertaan. Kumisaappaat kävivät hyvin viikonlopun vetisiin keleihin, eikä niitä täällä blogin puolella olekaan vielä tänä syksynä nähty. Tosin en voi taaskaan olla mainitsematta näiden SuperTrashien huonosta laadusta ja reikäisistä saappaistani, jotka ajattelin nyt vaan käyttää puhki, kunnes raaskin ostaa uudet... Kuivemmalla kelillä yhdistäisin hatun mielelläni tummanruskeisiin nahkasaappaihini, sillä hatun nauha suorastaan vaatii sitä :)


Tässä on nyt käsillä viimeinen työviikko ennen joululomia, niin se aika vain rientää! Joululahjoja olisi vielä ostamatta ja muutenkin kädet täynnä tekemistä, mutta eiköhän tästä vielä päästä stressittömälle lomalle aikanaan :)

Emmi
You may also like:

8 comments

 1. Ihanat kuvat, sopii niin asu tuonne taustaan! :) Ja pakko myös kehua, että hattu sopii tosi hyvin sinulle, onneksi lopulta päätiti sen hankkia. Joo sama juttu tuon kuvauksen suhteen, toisinaan on melko uuvuttavaakin kun pitää ehtiä valoisalla kuvaamaan, meillä ei ole kyllä aurinkoa näkynyt! Hahah, voi noita koiruuksia :D Pakko myös tunnustaa, että usein (varsinkin märillä ilmoilla) kierrän naapurin mummojen koirat kaukaa, sillä en kestä kun ne hyppää päälle likaisilla tassuilla (anteeksi Emmi ja muut koiraihmiset ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Anne! :) Haha, ymmärrän kyllä hyvin! Itseäni ainakin hävettää hirveästi, jos Milo joskus innoissaan hyppii jotain vastaantulijaa vasten. Yritän kyllä estää sitä viimeiseen asti, mutta pennun innolla se on välillä mahdotonta :'D Itsekin pitää olla aika tarkkana vaaleiden vaatteiden kanssa ;)

   Delete
 2. Onpas Milo jo iso poika!

  Meillä alkoi tänään etäopiskelut, seuraavan kerran kouluun vasta loppiaisen jälkeen! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Onhan se, vaikka vielä pentu kuitenkin :) Voi kuulostaapa mukavalta! Itsekin teen välipäivät etätöitä, joten tässä on enää ihan muutama työpäivä jäljellä!

   Delete
 3. Voi ihana Emmi ja ihania kuvia! Piti jo tohon edelliseen postaukseen kirjoitella että JesJesJes mahtavaa, mutta olitkin nopea liikkeissäsi ;) Hattu sopii sullekin ihan hurjan hyvin! Toivottavasti tulee käyttöä! ;) Itse kyllä törmäilen hattupäihin ainakin täällä Tampereella kovinkin useasti ja kieltämättä ymmärrän sen että sitä jää tuijottelemaan koska itsekin tätä välillä teen siinä hyvässä mielessä! ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Karoliina! Kiva kuulla, etten näytä ihan pöllöltä :'D Joo, en usko, että kaikki ihmiset pahalla tuijottaa, mutta on se silti jotenkin hassua herättää huomiota noinkin pienellä asialla :D

   Delete
 4. Voi mikä hattu-Emmi! Tosi tosi kiva! Kiva kun persoonallisen värinen ja kapealierinen, sopii sulle tosi hyvin. Kivoja kuvia muutkin, ihan syksyinen tunnelma. Ja Milo-milonen! Hatun värinen! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kovasti <3 Tykästyin itsekin näihin kuviin, vaikka eihän enää mikään syksy pitäisi olla, vaan talvi! Voi kökkö siis näitä kelejä, joulutunnelmat vielä kaukana... Heh, tottakai koiran pitää mätsätä asuun myös ;) No ei!

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.