Viime viikkoja kuvina

Lomakuulumisten lisäksi ajattelin valoittaa hieman muitakin kuulumisia puhelinkuvien välityksellä. Oma arkeni on vielä entistä enemmän jakautunut työviikkoon ja viikonloppuun, sillä töitä teen tällä hetkellä Tampereella ja viikonloput vietän pääasiassa Helsingissä pienen perheeni parissa. Töitä varten hankin oman huoneen Tampereelta, sillä minusta ei ole päivittäin matkustamaan tuota Helsinki-Tampere-väliä ja tuleepahan ainakin keskityttyä työjuttuihin sitten viikolla. Kaiken lisäksi päätin vielä parin viikon asumisen jälkeen vaihtaa asuntoani Tampereella, joten tässä on muutettu kimpsuja ja kampsuja ja koottu elämän palasia uuteen järjestykseen moneen otteeseen. 


Niinä hetkinä, kun olen päässyt arjen makuun, on se vaan vilahtanut ohitse. Reissusta on nyt kuukausi ja olen päässyt tosissaan takaisin treenien makuun. Harmi vaan, että selkäni otti vähän osumaa kuntosalilla, mutta toivottavasti nyt alkava kevyempi viikko tekee sille hyvää. Liikunnalla on nimittäin niin piristävä vaikutus arkeeni, etten tiedä miten selviäisin näistä pimeimmistä ajoista ilman! Ruuan suhteen olen suosinut taas varsinkin arkiviikolla puhtaampaa, mutta silti runsasta ja monipuolista, ravintoa, ja sen kyllä huomaa virkeänä ja hyvinvoivana olotilana.

Marraskuu on myös pikkujoulukautta ja kalenteri onkin täyttynyt kaikenlaisista menoista. Viime perjantaina olin itse järjestämässä yhtä alumnitoimintaamme liittyvää tapahtumaa ja ilta oli ainakin omasta mielestäni todella onnistunut! En ollutkaan taas hetkeen järkännyt mitään, joten ehdin jo pienimuotoisen stressin kehittää asiasta itselleni. Onneksi kuitenkin hyvin mennyt ilta palkitsee paljon ja oli kaiken sen pienen märehtimisen arvoinen ;)

Itse en kuitenkaan enää sellainen bilehile ole, että jaksaisin jatkuvasti menoissa viilettää. Osaan siis arvostaa myös rauhallisia koti-iltoja kynttilänvalossa ja vaikkapa viinilasillisen parissa. Näinä hetkinä se pimeyskin on ihan jees!

Emmi
You may also like:

2 comments

  1. Koti-illat kullan (tai vaikka koiran :D) kainalossa ovat arjen luksusta! :)

    ReplyDelete

© Me Time. Design by MangoBlogs.