Syksy

Se olisi jo marraskuu! Syksy on mennyt jotenkin supernopeasti, osittain reissunkin takia. Yhtäkkiä sitä vain havahtui siihen, että päivät alkavat olla pimeitä, ulkona joko palelee tai kastuu ja ajatukset alkavat jo siirtyä jouluun... 


Onneksi pimeän syksyn vastapainoksi juhlitaan pikkujouluja tai kokoonnutaan muuten vain lämpimän kupillisen ääreen vaihtamaan kuulumisia. Aina ajatellaan, että kesä on sitä spontaanista ja sosiaalista aikaa, mutta miksei sitä voisi jatkaa vuoden ympäri? Itse ainakin saan paljon energiaa muista ihmisistä ja näin synkimpään aikaan se energiantarve korostuu. Tottakai välillä tarvitsen niitä hiljaisia koti-iltojakin ja omaa rauhaa, mutta kenenkään ei pitäisi mielestäni jäädä kotiin synkistelemään vain sen takia, että on syksy!


Ystävien lisäksi liikunta tuo tietysti sitä energiaa arkeen. Täytyy myöntää, että loman jälkeen vaati taas hieman itsekuria palauttaa itsensä "ruotuun", mutta kunhan liikunnan on saanut tavaksi, sujuu se huomattavasti helpommin. Ei tarvitse aina miettiä, jaksaako sitä lähteä salille vai ei, kun se yksinkertaisesti kuuluu arkeen samalla tavalla kuin työssäkäynti, ruuanlaitto tai koiran ulkoilutus :)


Kuvattiin Caran kanssa näiden kuvien lisäksi asua myös sisätiloissa, joten tarkempia kuvia asusta tulossa vielä myöhemmin :) Mites siellä on syksy sujunut?

Emmi
You may also like:

2 comments

  1. Reissu Santoriniin tuli tehtyä, oli mahtavaa! Sen jälkeen on palattu takaisin arkeen, toisin sanoen siis koulunpenkille. Tänään oli kuvankäsittelyn koe, joka onneksi meni läpi! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiva kuulla! :) Reissut ja aurinko antaa kyllä kovasti energiaa pimeään syksyyn! Tällä hetkellä etsin taas itselleni kirkasvalolamppua, sillä aurinkoa on kova ikävä...

      Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.