Sunny sunday

Tänään todistin harvinaista luonnonilmiötä, nimittäin auringonpaistetta! En oikeastaan muista, koska olisin viimeksi nähnyt tässä määrin sinistä taivasta, sillä marraskuu on ollut perinteiseen tapaan synkkä ja pilvinen. Olen täällä moneen kertaan jauhanut siitä, kuinka säätila vaikuttaa mielialaani vähän liikaakin, joten on sanomattakin selvää, että tänään oli poikkeuksellisen hyvä päivä ;)


Aurinkoisella ilmalla katsoin Helsinkiä taas uusin silmin. Nyt kun vietän vain viikonloput Helsingissä, kaupungin kauneutta tulee ihasteltua entistä useammin. Kivaan päivään sisältyi muun muassa agility-tunti, kaverin kanssa kahvittelua keskustassa, koirapuistossa reippailua ja illan istumista kaveripariskunnan luona. Olo oli heti paljon energisempi, kun saatiin kaamoksen keskelle valoa ja mukavaa puuhastelua!


Nyt istuskelen junassa jo matkalla Tampereella ja edessä on uusi viikko ja uudet kujeet. Tällaiset pikakuulumiset siis tällä kertaa, palaillaan taas pian esimerkiksi viikonlopun asukuvien muodossa! :)

Emmi
You may also like:

2 comments

  1. Onhan se auringonpaiste tosi kiva juttu, paitsi silloin, kun ajaa autoa.. Vaikka mulla oli aurinkoläppä edessä, en meinannut nähdä tietä. Onneksi osaan eilen ajamani tien ulkoa. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, voi ei :D Näköjään kolikolla on kääntöpuolensa!

      Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.