Punaiset shortsit

Varsinaisia asukuvia tuli reissussa otettua todella vähän, vaikka puitteet olisivat varmasti olleet loistavat. Alkuun jaksoin tästä asiasta vähän stressata, mutta pian päätin, että keskityn ihan muihin asioihin, kuten itse lomailuun ja matkaseuraan. Meillä oli muutenkin pitkiä päiviä täynnä ohjelmaa, joten loppupäivästä se oma look oli kaikkea muuta kuin hehkeä. Ehkä parempi vaan, ettei niitä ikuistettu tällä kertaa ;)


Shortsit: H&M, toppi: Zara, laukku: LV, sandaalit: Tommy Hilfiger, 
aurinkolasit: Ray-Ban, kello: MbMJ, käsikoru: Kiinasta

Tämä asu vilahtikin jo edellisessä postauksessa, mutta tässä vielä muutaman lisäkuvan kera. Shortsit ovat ihan perusshortsit H&M:ltä, mutta matkalla niitä tuli käytettyä yllättävän paljon. Pakkasin mukaan pelkästään perusvaatekappaleita, joita oli helppo yhdistellä keskenään. Sen vuoksi olikin kiva, että mukana oli myös väripilkku, joka toi asuihin vähän sitä jotain :)


Käytin shortseja tai hametta oikeastaan koko loman ajan eli lämmintä oli! Kiinassa asteet pyörivät vielä siinä kahdenkymmenen pinnassa, mutta Hong Kongissa ja Singaporessa ne kimposivat kolmeenkymmeneen. Näissä kuvissa siis ollaan vielä Kiinan puolella, kun hiki ei valu poskilla, heh. 


Iskeekö punainen väri noin muuten teihin? :)

Emmi
You may also like:

4 comments

 1. Ihan peruspunainen ei kyllä oikein sytytä, enemmänkin viinin- ja vaaleanpunainen on mun juttuja!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Makunsa kullakin! Viininpunainen on kyllä ihana syksyisin :) Itse taas en osaa pitää vaaleanpunaista ollenkaan, pinkkiä välillä treenivaatteissa ;)

   Delete
 2. Onpa ihana asu :) Punainen iskee todellakin, varsinkin alaosissa jostain syystä eniten! Ja tietty rusketuksen kanssa, toimii ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Eveliina! :) Minäkin pidän punaisesta nimenomaan alaosissa, jostain syystä :D

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.