Outfit from the top

Huipulla tuulee, muttei onneksi kylmästi! Hong Kongin kelit olivat ihanan lämpimiä, jopa hieman liian hiostavia. Kuvaushetkellä taivas Victoria Peakilla oli vielä harmaa, mutta onneksi keli kirkastui kuitenkin päivän myötä. Reissussa Niken Roshe Runit olivat tehokäytössä, sillä usein kävelimme lähes koko päivän ja illalla jalat olivat rikki mukavista kengistä huolimatta.


Toppi: Gina Tricot, shortsit: Zara, kengät: Nike, 
laukku: Coccinelle, aurinkolasit: Ray-Ban

Punainen kaulanauha ja sen päässä roikkuva vekotin ei kuulu päivän asuun, vaan toimitti matkaoppaan virkaa. Hauska idea jakaa yläterassille saapuville vierailijoille nämä kosketusnäytölliset laitteet, joissa näkyi sama maisema kuin mitä silmien edessä avautui. Siitä koskettamalla eri kohteita sai kuulla lisätietoa ja hauskoja faktoja kyseisistä paikoista.


Ylhäällä on myös ostoskeskus ja Madame Tussaudsin vahakabinetti. Löysin jälleen pikkulapsen sisältäni ja halusin ehottomasti vahakabinettiin, koska en ole sellaisessa muistaakseni käynyt!


Lisää kuvia maisemista kirkkaammalla ilmalla löydät edellisestä jutusta :) Seuraavaksi olisikin tarkoitus esitellä taas hieman syksyisempää asua toisenlaisissa harmaissa maisemissa. Siihen asti ihanaa viikonloppua!

Emmi
You may also like:

2 comments

  1. Moi. Kiva lukea tätä sun blogia..vinkin sain naapurista eli Outilta ja Pekalta..Hienoja juttuja ja tosiupeita kuvia myös!!Terkkuja täältä Tervalanmäeltä vaan, Arja...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hauska kuulla, että olet myös tänne löytänyt :) Kiitos vaan ja terveisiä takaisin!

      Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.