Maanläheisissä väreissä

Tässä vihdoin asua, joka vilahtikin jo aikaisemmin täällä. Päälle valikoitui tällä kertaa hyvin maanläheisiä värejä tuon Mulberryn huivin hengessä: beigeä, metsänvihreää, konjakinruskeaa ja kontrastina tummansinistä. Täytyy sanoa, että tällainen värimaailma (ilman mustaa ja valkoista) on minulle hyvin harvinaista, enkä sen vuoksi koe tätä asua täysin omakseni. Vaihtelu kuitenkin virkistää, kai?


Takki: Zara, housut: Zara, kengät: Massimo Dutti, neule: Massimo Dutti, 
laukku: MK, huivi: Mulberry, käsineet: Mango

Hauska tarina muuten näistä kengistä! Kävin tuossa yksi päivä silmälääkärillä ja huoneeseen astuessani lääkärini tokaisi minulle: "tämä ei nyt liity lääketieteeseen, mutta kengästänne lähti juuri pala pohjaa". Ja kyllä, siinä lattialla makasi suuri pala kengänpohjaa! Hieman nolostellen heitin palan roskakoriin ja nyt en oikein tiedä, voinko käyttää kenkiä enää. Ei tuo pohja niin pahalta tunnu, etten voisi näittää loppuun käyttää, heh. 


Syksy ja pimeys tuo omat haasteensa asukuvaukseen, minkä tällä kertaa ratkaisimme kuvaamalla sisätiloissa. Kuvista tulee harmittavan keltaisia, mutta eipä tuolle pimeydelle oikein mitään voi.  Olisi edes raakakuvia, niin valotukselle voisi tehdä jotain. Koneeni muisti vaan on tällä hetkellä niin rajallinen, ettei oikein viitsi raakakuvia kuvailla. Kiitos joka tapauksessa kuvista Caralle!

Emmi
You may also like:

6 comments

 1. Kaunis ja harmoninen kokonaisuus :)

  ReplyDelete
 2. Haha, naurattaa tuo lääkärin kommentti. :D Oli kuitenkin hyvä, että hän huomautti asiasta. ;)

  ReplyDelete
 3. Kyllä se vaihtelu välillä vaan virkistää ;) tosi hyvin sopii tämmöinenkin värimaailma sulle ja ehdottomasti mun mielestä istuu tuo sininen takki mustaa paremmin tähän! Itseasiassa olin aivan unohtanut mun tuommoisten virheän väristen housujen olemassaolon :S Täytyypä kaivaa ne taas esille ja ottaa käyttöön! ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla! :) Vuosi sitten tämä värimaailma iski jotenkin paljon vahvemmin, nyt olen tykästynyt taas enemmän mustan, harmaan, valkoisen ja beigen yhdistelmiin :D Vihreät housut kuuluvat ehdottomasti syksyyn, joten nyt kaivat ne kiireellisesti esiin ;)

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.