Lumi tuli ja meni

Viikonloppuna ehdin hetken nauttimaan lumisesta, jopa jouluisesta, maisemasta ennen kuin lumi päätti jälleen jättää meidät. Onneksi ehdimme ottamaan yhdet asukuvat Ninnumaarian kanssa tässä lumisessa miljöössä.


Pipo: H&M, takki: Mango, paita: Mango, housut: Mango, 
nilkkurit: Bershka, laukku: MK, huivi ja käsineet Kiinasta

Huomasin vasta nyt, että aika Mango-painotteinen asu valikoitui päälle. En silti ihmettele, sillä Mangosta on helppo tehdä löytöjä varsinkin alennuspuolelta. Tämän takin löysin viime talvena alesta ja paita puolestaan on kesäalesta. Housut maksoivat muuten vain parikymppiä, joten aikamoinen tarjoushaukka täällä hei ;)


Rennon viikonlopun valinta oli tosiaan tämä Mangon collegepaita. En tiedä, ovatko rennot paidat enää in, mutta itse ainakin pidän kovasti tästä yksilöstä! Valkoinen on värinäkin niin helppo, kun ei tarvitse ikinä miettiä, mihin sitä voisi yhdistää. Myös muut värit tässä asussa ovat sitä niin perus-Emmiä kuin olla ja voi: helppoa mustaa, konjakkia ja harmaata.


Toinen lempparijuttu on tämä paksu villahuivi, jonka sain viime vuonna joululahjaksi vanhemmiltani. Lähetin korvatunturille jo toiveen samanlaisesta toisessa värissä, katsotaan mitä paketista paljastuu ;) Tällainen perushuivi käy kaikkeen, ei vanhene koskaan ja materiaalikin oli nappivalinta. Voin myös veikata, etteivät hinnat Kiinassa ole aivan Acnen luokkaa.


Koskakohan muuten muistaisin sen, ettei minulla ole Helsingissä hiustenkuivaajaa, jos jätän sen Tampereelle? Olipa taas helppo aamu, kun yritin ensin epätoivoisesti kuivata hiuksia vain pyyhkeellä ja harjalla, ja lopulta puolikuivia hiuksia suoristusraudalla :D Toisaalta ihan sama se kai pipo päässä on, sillä nuo latvat elävät aina omaa elämäänsä muutenkin... Tämä pörrö-look ei siis ollut ihan suunniteltu, mutta ei se niin vakavaa ole!

Emmi
You may also like:

4 comments

  1. Mä niin odotin että nyt se lumi pysyy mutta ei :/ Voihan tylsyys.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sanoppa muuta! Lumi toisi kyllä sitä kaivattua valoa mukanaan... Voi tylsyys nimenomaan!

      Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.