Rento syysasu

Loppukesästä ja alkusyksystä tuli pidettyä paljon sekä tennareita että lippalakkia - yhdessä ja erikseen. Tykkään yhdistellä näitä molempia myös klassisempiin vaatekappaleisiin, kuten trenssiin. Urheilu- ja treenivaatteet ovat suuri paheeni, joten en yhtään ihmettele, miksi hurahdan kaikkeen sporttihenkiseen! 


Takko: Zara, neule: Black Swan (saatu blogin kautta), housut: Zara, 
tennarit: Nike, laukku: Coccinelle


Tähän asuun olisi mielestäni käynyt paremmin mustat housut, mutta niistä on edelleen huutava pula! Housuja metsästäessä on kyllä tullut käytettyä kaikki kaapin perukoille unohtuneet yksilöt, kuten nämä vaaleat farkut. Ihme, että ne ovat pysyneet vielä suhteellisen siistinä tämän sottupytyn käytössä ;)


Iskeekö sporttihenkisyys teihin vai kyllästyttääkö jo lippalakit ja lenkkarimuoti?

Emmi
You may also like:

10 comments

 1. Ootpa nättinä! Enkä ole yhtään kyllästynyt tähän tyyliin, päinvastoin, itse vähän jälkijunassa olen vasta tätä löytämässä ;-) Mites Kiinassa menee? Innolla jo odottelen matkapostauksia :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos Maaria! :) Kiinassa ja koko reissussa oli mahtavaa! Harmi vaan, että unohdin nyt koneeni laturin kotiin, joten voi hetki vielä mennä matkapostauksien kanssa... Eiköhän niitä kuitenkin tule vielä näkymään kyllästymiseen asti ;)

   Delete
 2. Oi kyllä tämä sporttihenkisyys iskee myös itseeni,itseenikin kun on iskenyt pieni urheilu hulluus :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hauska kuulla! Urheiluhulluus on hyvästä, terveisin toinen urheiluhullu ;)

   Delete
 3. Voi vitist iskee ja kyllä kovaa!! Voisin kuvitella mullekin jonkun ton tyylisen asun, mutta oon hukannut mun lippiksen johonkin :/ Tästä innostuneena täytyykin lähtee joku päivä lippiskaupoille ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla Karoliina! :) Lippis on kyllä kätevä, mutta Suomessa jo vähän viileä asuste... Pitää siirtyä pian pipoon :)

   Delete
 4. Tykkään ihan hirmu paljon tuollaisesta klassisen ja sportin yhdistelmästä ! Sun asu on just eikä melkein mun mieleen. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva, että iskee sinnekin ja kiitos kommentista Nelli :) Tähän tyyliin tulee kyllä turvauduttua usein, koska se on ah niin mukava :D

   Delete
 5. Iskee, rento tyyli on kivaa vastapainoa siistimmälle asulle :) Ihanat Niket - niitä kadehdin asussasi eniten :D Minkä malliset ovat?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoksia Jossu, Niket ovat myös omat lempparini ja kulutin ne melkein puhki reissussa :D Malli on nimeltään "Roshe Run" - suosittelen lämmöllä! Juoksemiseen näistä ei oikein ole, mutta city-lenkkareiksi ovat aivan mahtavat ja mukavat jalassa :)

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.