Hair update

Kampaamokäynnistäni on jo jonkin aikaa, mutten ole siitä ehtinyt vielä täällä kertomaan. Olen pitkään etsinyt luottokampaajaa ja nyt minulla on sellainen tunne, että saattoi jopa onnistaa! Käytin itse asiassa peruutusaika.fi-nimistä palvelua, josta voi ostaa peruutusaikoja hieman huokeampaan hintaan. Minulle kun nämä kampaamotarpeet tulevat aina vähän yllättäen ("pakko päästä kampaamoon nytheti!"), niin on mielestäni todella kätevää, kun aikaa ei tarvitse varata viikkoja etukäteen.


Paikaksi valikoitui Parturi-Kampaamo WOIMA lähinnä sen sijainnin ja ilta-aikamahdollisuuden perusteella. Päiväaikoja on huomattavasti helpompi saada, mutta päivät töissä viettävänä 2-3 tunnin kampaamokäynti keskellä päivää ei oikein onnistu. Kampaajani nimi oli Minna ja hän olikin aivan ihana tyyppi, jonka kanssa juttu luisti!


Kerroin kampaajalle heti huonoista kokemuksistani ja siitä, kuinka viimeksi käytin suuren summaa rahaa vaatimattomaan lopputulokseen. Taisin pelotella raukkaa, sillä sen jälkeen hiuksiini tehtiinkin kahta eri väristä raitaa (tummaa ja vaaleaa) sekä lopuksi vielä laitettiin sävyte koko päähän. Operaatio kesti useamman tunnin, mutta pidin kovasti lopputuloksesta! Luonnollinen ja yleisilmeentään vaalea, mutta silti erilainen. Viileän beige sävy on mielestäni nappivalinta syksyyn, vaikkei näissä kuvissa täysin oikeuksiinsa tule :)


Hiukseni on hyvin kuiva, joten kampaamosta lähti mukaan vielä uusi hoitoöljy vanhan lopussa olevan tilalle. Täytyy myöntää, että olen arkena aika laiska laittamaan hiuksiani ja kosken todella harvoin mihinkään muotoilurautoihin, mikä toisaalta on varmasti hiuksilleni ihan hyvä juttu. Tykkään muotoilun sijaan panostaa hiustuotteisiin ja viime aikoina luokseni ovat muuttaneet nämä Label.m:n superhyväntuoksuiset shampoo- ja hoitoainepurnukat. Luotto-look syntyy pesemällä näillä, suihkuttamalla hiukseen saman merkin proteiinisprayta (joka toimii myös lämpösuojana), siloittamalla latvoja hoitoöljyllä sekä föönaamalla kuontalo kuohkeaksi. Juhla-lookit ovat tietysti asia erikseen :)


Millaiseen lookkiin te luotatte syksyisin?

Emmi
You may also like:

Post a Comment

© Me Time. Design by MangoBlogs.