Viimeiset paljaat sääret

Sain Caralta ja Ninnumaarialta apua asukuvien ottoon ennen Pastor-treffejämme. Kuvista tuli mielestäni oikein kivoja, kiitos vielä tytöt!


Takki: bySeppälä, mekko: Mango, huivi: Kiinasta, sandaalit: Mango,
 laukku: MK, aurinkolasit: Ray-Ban

Voin melkein vannoa, että tässä ovat tämän vuoden viimeiset paljaat sääret omalla kohdallani! Itse asiassa minulla oli torstaina jo sukkahousut jalassa, mutta huomasin niissä pari reikää viime hetkellä, joten ilman oli lähdettävä. Onneksi ulkona ei oltu kovin kauaa, eikä oikeastaan edes paleltanut :)


Muuten viihdyin asussa hyvin, sillä tuo mekko on maailman mukavin kaikessa joustavuudessaan. Leohuivista on tullut ihan luottojuttuja, kuten myös nahkatakista ja noista sandaaleista. Mustan pitsin ja nahan yhdistelmä ei ole ehkä sitä ominta juttua, mutta en oikeastaan huomannut sitä ennen kuin kuvista. Aika hurjaa ;)


Apua, se onkin jo syyskuu! Taitaa siis olla aikakin hyvästellä paljaat sääret ja muut kesäjutut...

Emmi
You may also like:

2 comments

  1. Nahka ja pitsihän on ihan pettämätön yhdistelmä, ihanaa että tuolleen vahingossa löysit sen ;) aivan muuten ihana on tuo sun Korsin Clutch<3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hih, itse olen vierastanut niitä yhdessä jostain syystä :D Mutta usein ne parhaimmat jutut löytyvätkin vahingossa! Kiitoksia, pidän siitä kovasti itsekin :)

      Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.