Right now

Ulkona oli vielä tänään kauniin aurinkoista ja olin jopa hetken ottamassa aurinkoa parvekkeella! Aikamoista luksusta syyskuussa :) Aurinkokylvyn jälkeen oli mukava siivota kämppää kaikessa rauhassa, pestä pyykkiä ja sen sellaista, mihin arkena jää harvoin aikaa. Tämän hääräilyn jälkeen päätin vielä kipaista kellarin häkkivarastossa hakemassa syksy- ja talvivaatteitani.


Vaatelaatikoiden avaaminen kesän jälkeen olikin jännää puuhaa, sillä aina löytyy myös jokunen vaatekappale, jonka olemassaoloa ei muistanutkaan! Eniten innoissani olin varmasti syksyn asustepuolesta, eli huiveista, käsineistä, pipoista ja jalkineista. Asustepuolella olen ihan tyytyväinen tilanteeseeni, mutta vaatepuolelle tarvitsisin vielä joitakin perusjuttuja, kuten kauniita neuleita. Tällä hetkellä suurin osa neuleistani on joko nyhjääntyneitä tai liian paksuja näin alkusyksystä käytettäviksi.


Loppuillan ajattelin pyhittää blogijutuille ja rentoutumiselle, eilen nimittäin vietin aikamoista aktiivipäivää Vierumäellä. Siitä kuitenkin lisää myöhemmin, joten nyt toivottelen mukavaa illanjatkoa! :)

Joko te olette kaivaneet syysvaatteet esiin?

Emmi
You may also like:

2 comments

  1. En ole vielä, mutta viikonloppuna ajattelin. Tosin muutama kesävaate on pakko jättää kaappiin Santorinin reissun takia. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama juttu täällä, jätin toki vielä kesäjuttuja reissua varten! :)

      Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.