Pakkauspuuhissa

Minähän lähden reissuun jo kahden (!) päivän päästä, mutta pakkaus on vielä vähän vaiheessa Asiaa ei helpota se, että reissullamme on kolme eri kohdetta, Manner-Kiina, Hong Kong ja Singapore, joissa on kaikissa vielä hieman erilainen ilmasto tähän aikaan vuodesta. Lämmintä on kuitenkin luvassa joka tapauksessa, erityisesti kahdessa jälkimmäisessä kohteessa. Manner-Kiinassa sen sijaan voi illat olla jo viileämpiäkin, joten jotain pitkähihaista ja -lahkeista voisi myös mukaan pakata.

Erityisen haastavaa tästä tekee sen, että tarkoituksemme on kirjaimellisesti reppureissailla, eli pärjätä Hong Kongissa ja Singaporessa pelkällä käsimatkatavaralla. Olenkin suunnitellut omien tavaroideni pakkaamista pienikokoiseen rinkkaan, jota ei tarvitse ruumassa kuljettaa. Onneksi kesävaatteet ovat kevyitä! Mikään hienostelureissu viiden tähden hoteleissa tästä ei siis ole tulossa. Lennämme halpalentoyhtiöillä ja yövymme keskitason hotelleissa - näin ollen säästämme vähän kustannuksissa ja pystymme näkemään mahdollisimman paljon pienemmälläkin budjetilla :)


housut: Vila (täältä), neule: Mango (täältä), huivi: Louis Vuitton, 
laukku: Michael Michael Kors (täältä), tennarit: Nike (täältä)

Reissussa yksi tärkeimmistä seikoista on mukavuus. Pyrinkin varustautumaan mahdollisimman mukavasti, eikä minua esimerkiksi saisi istumaan kymmenen tunnin lentoa kireissä farkuissa. Onneksi minulta löytyy näitä "löllöhousuja", jotka sopivat keveytensä puolesta myös kuumempiin olosuhteisiin. Lentokoneessa voi joskus ilmastointi olla hyvinkin viileällä, joten pakkaan mukaan myös yhden mukavan huivin, johon voin kietoutua tarvittaessa, sekä lämpimän neuleen. Katselin juuri viime vuoden reissukuvia ja kappas vaan olin lentänyt löysissä leopardihousuissani sekä rennossa neuleessa, mikä on myös tämän vuoden suunnitelma :)

Kenkien kanssa tuskailen vielä, sillä Niket olisivat tarpeeksi mukavat kaupunkikierroksille, mutta luulen niiden olevan aivan liian kuumat 30-asteisessa trooppisessa ilmastossa. Jotkin tennarit ajattelin kuitenkin pakata mukaan, joko Converset tai Niket. Toinen päänvaivaa aiheuttava seikka on käsilaukku. Ajattelin selvitä yhdellä käsilaukulla ja kokonsa puolesta Korsini olisi hyvän kokoinen. Ulkomailla kuitenkin vetoketjuttoman laukun kantaminen tuntuu jotenkin turvattomalta, vaikka on sitä ennenkin selvitty! Voi siis olla, että päädyn lopulta vetoketjulliseen yksilöön kuitenkin.


rinkka: The North Face (täältä), teepaita: Day Birger et Mikkelsen (alessa täältä), 
farkkushortsit: Vero Moda (täältä), toppi: Samsoe & Samsoe (täältä), hame: More & More (täältä),
maksimekko: Saint Tropez (alessa täällä), lasit: Ray-Ban, laukku: Louis Vuitton

Kesävaatteet on juuri pakattu pois silmistä ja mielistä, kun niitä tarvitseekin taas! Yritin valita järkevästi ala- ja yläosia, mutta toistaiseksi niitä on vielä aika paljon tulossa mukaan... Shortseista käyttöä tulee luultavasti eniten farkkushortseilleni, jotka olen itse tuunannut vanhoista farkuista. Hameista otin mukaan mustan ja valkoisen yksilön, jotka menevät sitten kaiken kanssa. Myös yksi maksimekko on pakattu mukaan!

Topeista otin mukaan aika monta erilaista, sillä ne eivät paljoa paina. On siistimpää ja vähemmän siistimpää, joten joka tilanteeseen löytyy toivottavasti jotain. Tuo Day Birger et Mikkelsenin teepaita näyttää muuten aika täydelliseltä ja olisi nyt alennuksessakin, pitäisiköhän sitä... Ei Emmi ei, nyt säästetään matkabudjettiin :D

Huhhuh, on tämä pakkaaminen aina oma urakkansa, mutta voiton puolella ollaan jo! Tuliko mieleen jotain, mitä ehdottomasti unohdin?

Emmi

sisältää mainoslinkkejä

You may also like:

6 comments

 1. Oi että, ihanaa matkaa! :)

  Oma matkani häämöttää jo kulman takana.. ;)

  ReplyDelete
 2. Muista aurinkorasva ;) Oikein mukavaa ja rentouttavaa matkaa teille!!!<3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Itse asiassa sitä en ottanut mukaan, koska sitä ei voi kuljettaa käsimatkatavaroissa (ei laitettu ruumaan mitään) :D Mutta aurinkoa tuli otettua aika vähän ja onneksi palan tosi harvoin :) Kiitos vielä Karoliina! <3

   Delete
 3. Upeaa matkaa! Oottehan varovaisia siellä Honkkarissa! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hih, onneksi säilyttiin Honkkarin hulinoilta :) Kiitos vielä Ninnu! <3

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.