Mistä sitä nyt aloittaisi?

Ensinnäkin kiitos teille kaikille ihanille lukijoille! Kirjoitin edellistä tekstiä vähän pupu pöksyssä, sillä en osannut yhtään arvata, miten lukijat suhtautuvat sekä onnettomuuteeni että blogin nimen vaihtoon. Vaikka olisihan se pitänyt tietää, että minulla on parhaat lukijat, joilta saan aivan mahtavaa palautetta! Kiitos vielä, arvostan sitä kovasti.


Onnettomuus on nyt kuopattu, vaikka töihin paluun myötä olen tietysti saanut sitä joka taholle selitellä erikseen. Olo on vähän ristiriitainen, sillä toisaalta haluaisin vain unohtaa koko jutun, mutta toisaalta minusta on myös tärkeä puhua tapahtuneesta. Tärkeää siksi, että olen ainakin muutaman ihmisen saanut nyt esimerkkini voimalla käyttämään kypärää ja mikäs sen mahtavampaa. Ehkä tälläkin tapahtuneella oli jokin tarkoitus, vaikka vieläkin vähän puistattaa ajatella tapahtunutta.

Blogiin paluu nyt muutosten jälkeen on ollut vaikeaa, sillä en oikein tiedä, mistä aloittaisin. Aloitetaan nyt vaikka sillä, että nimen myötä blogin sisältö tuskin hirveästi muuttuu. Saatte siis edelleen lukea täältä sekalaisia ajatuksiani ja katsella enemmän tai vähemmän tyylikkäitä asukuvia. Pidän vapauden kirjoittaa täällä juuri siitä, mistä milloinkin huvittaa. Sisustus-, kauneus- ja matkustusjuttuja on nyt ollut vähemmän, mutta en koekaan niitä niin olennaiseksi osaksi blogissani. Pääpaino on ollut kepeissä tyylijutuissa ja sekalaisessa ajatuksenvirrassa, minkä koen eniten omakseni. Liikuntajutut ovat edelleen lähellä sydäntäni, mutta niistä tulee kirjoiteltua harvemmin jo senkin takia, että liikunta-aiheinen kuvapankkini on erittäin rajoittunut eikä tänne jaksaisi niitä iänikuisia Instakuvia ja saliselfieitä lätkäistä. Katsotaan, katsotaan.


Kuvat ovat viime viikonlopulta, jolloin valmistauduin pienimuotoisiin kuvauksiin valmennukseeni liittyen. Hauskaa vaihtelua vakavien aiheiden rinnalle! Kävin elämäni ensimmäistä kertaa suihkurusketuksessa ja hiuksiakin freesattiin sopivasti viime viikolla. Taisin löytää vihdoin luottokampaajan, sillä sävystä tuli ihan täydellinen omaan makuuni :) Meikin ja kampauksen kuvauksiin tein ihan itse harjoituksena - vahvempaa meikkiä kun tulee tehtyä niin harvoin, että taidot ovat vähän ruosteessa. Noo, lopputuloksesta tuli näihin taitoihin suhteutettuna ihan hyvä, vai mitä tuumaatte?


Jos teillä muuten on jotain juttutoiveita, niin otan niitä ilomielin vastaan!

Oikein ihanaa loppuviikkoa :)

Emmi
You may also like:

10 comments

 1. tsemppiä hirveästi paranemiseen! olet todella kaunis!:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos, ihana! Aika harvassa ovat ne päivät, kun jaksan näin laittautua, mutta kiva edes joskus pitää tällaisia "prinsessapäiviä" ;)

   Delete
 2. Kaunis meikki ja kiva väri hiuksissasi.
  Onnettomuudesta on varmasti hyvä puhua jos tuntuu, että se painaa mieltä. Kerroin sinun kaatumisesta ja kypärän käytöstä myös tytölleni, kun alkusyksystä "taisteltiin" kypärän käytöstä, kun tyttöni 12 v. Ja on niitä harvoja luokaltaan joka käyttää kypärää.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoksia suuresti! Muistan myös nuorempana taistelleeni kypärän käytöstä, mutta onneksi olen viisastunut näin vanhemmiten :D Hienoa, että tyttäresi sitä kuitenkin käyttää!

   Delete
 3. Vau mikä fitness-tyttö! Kiva myös uusi banneri! Älä yhtään stressaa mitä teet blogissa, nimittäin ihan just sitä mitä haluat! :) Ei täältä kukaan katoa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eipäs nyt liioitella kuitenkaan ;) Bannerin kuva on muuten sinun ottamasi, kiitos vielä siitä! :) Jep, näinhän se on ja fiilispohjalla mennään. Silti pitää välillä aina vähän kriiseillä :D

   Delete
 4. Näytät tosi kauniille Emmi! :) Mielenkiinnolla jään seurailemaan myös uutta blogiasi. Rennosti vain omaa tahtia kirjoitteluissa eteenpäin! Ja ehdottomasti nämä todellisen elämän varoittavat esimerkit kannattaa tuoda esille. Kypärän käyttäminen, kun ihan oikeasti toimii harvinaisen halpana henkivakuutuksena. <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitoksia Laura :) Blogi on sama vanha, nimi vaan vaihtui :) Hienoa kuitenkin, että pysyt mukana! <3

   Delete
 5. Emmi, olet ihan mielettömän kaunis!

  ReplyDelete

© Me Time. Design by MangoBlogs.